RE: update 12.05.2009 Golf mk1 TDI
pozz svu raju na forumu,evo vratili smo se ja i TDI iz mrtvi.nije bilo dugo update poslije sudara,nazalost ostao sam bez moba,tako da nisam imao cim slikat i update pravit.Al nikad nije kasno.Pocetkom januara,dobio sam odstetu od osiguranja kao ostecenik od 1000KM.
pa se onda kupio novi blatobran,stari se isjekao(unutrasnji),ocistilo se,sve ponovo povarilo,namjestilo,s unutrasbje strane se preslo raznim zastitama,da nenabrajam,vec ste vidjeli u predhodnim slikama.trenutno su u izradi homedizajn duboki branici,pa se ceka da se sve prefarba u istu boju.fele su isle na farbanje u bijelu sjajnu farbu.dosao je i postavljen je zadnji lonac REMUS WOLF,zahvaljujem ERVIXU na saradnji,lonac je kupljen od njega,posao je efikasno odraden,da vas vise netusim,slike su tuj,.da se vidi,trenutno je tako kako je,ceka malo vise slobodni dana da se nastavi,jer posao nedozvoljava.....
malo vremena se naslo i za pranje ljubimca,i mali foto sesion
prijatelji koji vise zafrkaju neg pomazu u pranju ljubimca hehe
zatrpo sam vas slikama,al neznam kad cu vise imat vremena za postavit,i evo jos jedna za
kraj,ubrzo novi vlasnik-ca mog TDIa,moja sestra,a ja najvjerovatnije prelazim na mk2 golfa,pozz do sljedeceg updatea