Još sam pod jebenim utiscima i veoma jakim emocijama, vidjeli ste kako sam reagovao kad smo uzeli i treći pehar u subotu, odvalio sam da plačem, nisam mogao više da izdržim od dragosti, momci volim Vas sve :yess: ... šta reći ... Otišli smo dole neočekivajući ništa a vratili smo se sa četiri pehara, tri prva i jednim trećim mjestom. Imali smo dva tima tj šest učesnika na race-u. Zahvaljujem se našim sponzorima koji su nam pomogli u ostvarivanju naših rezultata i uspjeha. Veliko hvala
Vodi Kruna, A3M d.o.o. i Šuki Benz Pumpi :yess: Svaka Vam čast :mah: Veliko hvala i
Toniju caru i Rafting Klubu Kanjon Banja Luka care HVALA ti :yess:
Što se tiče naših momaka, momci prva ste liga :yess: Bilo nas je oko 15-ak, svi smo bili kao jedno i samo tako da nastavimo i rezultata mora da bude ! Bili smo pravi tim, ja sam bio Ron Denis :hahaha: imali smo Motorole, tako da smo bili svi povezani u svakom trenutku (Hvala Toni)
Dakle naši vozači:
[*]Goran Čuković - Pobjednik klasa 17 sec.
[*]Dejan Zorić - Pobjednik klase 16 sec
[*]Šobat Boban - Treće mjesto klasa 16 sec.
[*]Gajić Dragan - Prvo mjesto klase 16 sec.
[*]Dejan Vuković - Učesnik klase 16 sec
[*]Boško Đukić - Učesnik klase 17 sec.
Volim Vas !
A što se tiče organizacije utrke, sve je u fullu kao i obično u Mostaru, Retro i AK Hercegovina su obavili posao besprijekorno :respect: Goca, Dado Mrvica, Dragan ... momci svaka čast ! Posebno bih izdvojio Mrvicu Dadu koji nam je našao smještaj u Hotelu bukvalno za džaba i koji je drugar do jaja :yess: i Dragana iz Retra za podršku oba dana :yess: Hvala momci !!!
Čestitke Jasminu Hrniću i ostatku Retro ekipe, žao mi što se Kadet kupejac pokvario :no:
SRCBL ekipa nije imala sreće nikako, nema veze, nadrkajte ta auta i stavljajte one dijelove iz kuće pod haubu i eto race-a u Laktašima ubrzo
unk:
Jedina mana je onaj semafor
Hvala Noke na pohvalama drugar, žao mi je što se nismo mogli malo više da družimo morao sam biti u pomoći svojima :mah:
I da Silverstar je bio najveći kralj, sa svadbe na Race
Hvala svima dole u Mostaru I M HAPPY HAPPY HAPPY bilo nam je preljepo !!!
PUNO SREĆE SVIMA U ŠAMPIONATU, ORGANIZATORIMA PUNO SREĆE, OVO ĆE BITI FANTASTIČNA SEZONA I SAMO IZGURAJTE DO KRAJA :yess:
Neznam više šta bih napisao, puna mi je glava utisaka
Koliko znam trebalo bi da vodimo u Šampionatu kao tim
Čekam obavještenje na službenoj stranici prvenstva.
Vidimo se