samy je napisao(la):Mrva je napisao(la):bagra je napisao(la):Znali se tko je ukrao frizider ljudima iz diskonta pica zbim.Netko od organizatora ali jos necemo imenovati tko je hehehehe:icon_question:
:icon_question:
sumnjam na mahira:lol::lol:
striko dobro si ga tresno xD bice jos slikica
edit: evo jos slikica
striko je napisao(la):samy je napisao(la):Mrva je napisao(la):bagra je napisao(la):Znali se tko je ukrao frizider ljudima iz diskonta pica zbim.Netko od organizatora ali jos necemo imenovati tko je hehehehe:icon_question:
Kakva je ovo turbina na krovu?????
samy je napisao(la):striko je napisao(la):samy je napisao(la):Mrva je napisao(la):bagra je napisao(la):Znali se tko je ukrao frizider ljudima iz diskonta pica zbim.Netko od organizatora ali jos necemo imenovati tko je hehehehe:icon_question:
Na golfu mk1 narandasto crni men se cini..u glavnom iz bihaca su ja mislim likovi xD:icon_smile:
harbas je napisao(la):samy je napisao(la):striko je napisao(la):samy je napisao(la):Mrva je napisao(la):bagra je napisao(la):Znali se tko je ukrao frizider ljudima iz diskonta pica zbim.Netko od organizatora ali jos necemo imenovati tko je hehehehe:icon_question:
Na golfu mk1 narandasto crni men se cini..u glavnom iz bihaca su ja mislim likovi xD:icon_smile:
Nismo iz Bihaća iz Bos Krupe
turbina je na prodaju
Taaky je napisao(la):e ko ga napisa svaka mu cast ... bas dobar clanak...
Dottore je napisao(la):
samy je napisao(la):harbas je napisao(la):samy je napisao(la):striko je napisao(la):samy je napisao(la):Mrva je napisao(la):bagra je napisao(la):Znali se tko je ukrao frizider ljudima iz diskonta pica zbim.Netko od organizatora ali jos necemo imenovati tko je hehehehe:icon_question:
turbina je na prodaju
Bos Krupa xD kako god nemoze se sve popamtiti
jel ono imaju dva ista golfa mk1 ?? iste boje sve isto
harbas je napisao(la):samy je napisao(la):harbas je napisao(la):samy je napisao(la):striko je napisao(la):samy je napisao(la):Mrva je napisao(la):bagra je napisao(la):Znali se tko je ukrao frizider ljudima iz diskonta pica zbim.Netko od organizatora ali jos necemo imenovati tko je hehehehe:icon_question:
turbina je na prodaju
Bos Krupa xD kako god nemoze se sve popamtiti
jel ono imaju dva ista golfa mk1 ?? iste boje sve isto
Ponovo greška ne 2 nego 3 :lol: i to u sljedećem redu
1. 1,8t 16v turbo
2: 1,8t 16v turbo
3. 1,8t 20v turbo 4Motionen (još u izradi)
guru je napisao(la):Dottore je napisao(la):
Svaka čast momci. Tako se radi posao.... Samo tako i dalje ....