RE: VW Caddy mk1 1.9TDi...poceli RaDovI
panajotis je napisao(la):
daj slike il te nema
mislim na forumu :lol:
heheh,bit ce slike...za koji dan pocinje rastavljanje pa cu slikat redom...pa ako bude radio enko nesto slicno da mu mogu pomoci..
@Bokili
ma znam drug,tesko je nac one niklovane uske branike,a i kad nadjes preskupi su,zato mi i nesmeta ovaj duboki od dvice...nije sad auto da se sredjuje da ide na styling za nagradu,pa da se ono bas ulaze u nejga, gledam da pomalo nesto se uradi a da se ne ulozi bas mnogo,imam ja milion nekih stvari sto bih uradio,al novac je problem,necu da ulazem sad u kristalne farove,zmigavce i tako neke sitnice..:icon_smile:
@Anes_mo
jeste iz mostara je...ma ono ti nisu maglenke, nije bilo sredstava da se kupuju maglenke od dvice, pa stavljeni zmigavci od trice,orginal skoro po obliku,ma nebi to ni stavljao neg sam imo branik a vec bile rupe za maglenke u njemu,pa je ono sad na poziciju skopcano...ma ici ce nekad kristalne maglenke et samo radi izgleda..:icon_biggrin:
@Cnic_gsi
Pa tu je inace svaki radni dan,stari na poslu,pa bude ispred parkiran...ma to se inace i pravi da auto posluzi,a ne sad da gleda ,smije li natovarit nesto u njega da se ne prospe i tako...
@mevich
eee....imas dobro misljenje,dobro bi bilo to uradit mogla bi se napravit zvijer od muzike sa dobrim wooferom...al....sad dok auto sluzi i dalje kao normalno prevozno sredstvo...nece ici nista slicno nazad, mozda nekad kasnije al ko zna...o tom po tom..:lol: