Sarajlic je napisao(la):ljudi imal ko podatak vremena na 402 metra za onog mog dorata 1.9tdi 81 kw 98 godiste syncro,,pasat
ma znam nego me onako interesuje,ipak je ono dizlo potezak ja bibio sretan da je 18.5dellas je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):ljudi imal ko podatak vremena na 402 metra za onog mog dorata 1.9tdi 81 kw 98 godiste syncro,,pasat
Tesko da je ispod 18...
Evo ti calculator,prometnu u ruke i izracunaj,odprilike naravno.Franki je napisao(la):Ima li mog igdje? Može li ispod minute?
djogi86 je napisao(la):Ja sam nasao par nevjerovatnih poredjenja, tipa da je alfa 1.6 TS 120KS brza od 1.9 JTD 115 a auti se nemogu poredtiti, i nasao drugo poredjenj, da je seat ibiza neki benzin 100KS brza od obje ove alfe i da je za 2 stotinke brza od golfa 5 2.0TDi od 140 konja.... ove su mi stvari jako sumnjive a i kad sam vidio da je citroen xara 1.6 16V od 110 konja brza od svih ovih auta e to mi onda nije bilo jasno nikako....
djogi86 je napisao(la):A sta vozis??
djogi86 je napisao(la):To je ovaj od 110KS, jel da??
Jak si ali mislim da mozes parirat samo ovoj ibizzi od 100konja... nemoj da se ljutis ali ja sam takve pezoice od semafora do semafora ostavljao 15m sa 115jtd motorom.Problem je u obrtnom momentu kojeg benzinac ima duplo manje...
Moguce jeZaboravljas najvazniji faktor ,masu a mislim da su i Alfa i Golf znatno tezi.djogi86 je napisao(la):To je ovaj od 110KS, jel da??
Jak si ali mislim da mozes parirat samo ovoj ibizzi od 100konja... nemoj da se ljutis ali ja sam takve pezoice od semafora do semafora ostavljao 15m sa 115jtd motorom.Problem je u obrtnom momentu kojeg benzinac ima duplo manje...