dellas je napisao(la):Ako ti corsa 1.0 bude isla 19 ja ti finansiram ubacivanje c20xe masine u nju
Ide ali do 100km/h
dellas je napisao(la):Ako ti corsa 1.0 bude isla 19 ja ti finansiram ubacivanje c20xe masine u nju
Deyo je napisao(la):dellas je napisao(la):Ako ti corsa 1.0 bude isla 19 ja ti finansiram ubacivanje c20xe masine u nju
Ide ali do 100km/h
dellas je napisao(la):Uzmi GPS i resi dilemu
GTI FAN je napisao(la):Mislim da je 2,9 u Corradu i Synchro golfu 3.Golf3 sa 2,7 VR-om i obicnim pogonom ide 15,3-15,4 i brzi je od 3ice sa 2,9 VR-omGaRGa je napisao(la):2.9 VR je pravljen samo za Kanadu
GaRGa je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Mislim da je 2,9 u Corradu i Synchro golfu 3.Golf3 sa 2,7 VR-om i obicnim pogonom ide 15,3-15,4 i brzi je od 3ice sa 2,9 VR-omGaRGa je napisao(la):2.9 VR je pravljen samo za Kanadu
ne znam daje bio 2.7 motor
2.8 sa 174 a 2,9 190
kasnije ja mislim u cetvorci je 2.8 naguro na 205 konja
GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSu lija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
Lija je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSu lija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
imao sam ja to na onom svom mobitelu,samo mi trebala konekcija na net,al na mtelovoj kartici to nisam imao,pa dok mi mob dodje sa popravke mjerit cemo
Itekako bi se razocarali.Ja sam mjerio pa zato pricam.Npr Alfa 147 benzin 105ks na cajgeru pokazuje i 220 ali ide 180 i kusur max to je 40 kmh lazi.GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSu lija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
GTI FAN je napisao(la):Itekako bi se razocarali.Ja sam mjerio pa zato pricam.Npr Alfa 147 benzin 105ks na cajgeru pokazuje i 220 ali ide 180 i kusur max to je 40 kmh lazi.GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSu lija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
GolFanatiCars je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Itekako bi se razocarali.Ja sam mjerio pa zato pricam.Npr Alfa 147 benzin 105ks na cajgeru pokazuje i 220 ali ide 180 i kusur max to je 40 kmh lazi.GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSu lija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
vjeruj ne mislim na taj neki max speed jer u mene golf 1.4 mislim tacnije na od 0 do 100 mom max speed 160 da je 200 je na tachu a opet znam da nije nije ni 160
sve sto je veca krajnja brzine veca je i mogucnost da laze
GTI FAN je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Itekako bi se razocarali.Ja sam mjerio pa zato pricam.Npr Alfa 147 benzin 105ks na cajgeru pokazuje i 220 ali ide 180 i kusur max to je 40 kmh lazi.GolFanatiCars je napisao(la):ja bi se duboko razocaro kad bi mjerio po GPSu lija ako nabavis javi da se razocaram :lol::lol::lol::lol:
vjeruj ne mislim na taj neki max speed jer u mene golf 1.4 mislim tacnije na od 0 do 100 mom max speed 160 da je 200 je na tachu a opet znam da nije nije ni 160
sve sto je veca krajnja brzine veca je i mogucnost da laze
Je,ali iznenadilo me da cak i na 100kmh vecina laze 10ak kmh cak i vise.