IGY je napisao(la):eky_123 je napisao(la):Sutra napokon cu da zadovoljim neke clanove foruma koji su mi govorili da ga spustim malo eheheh eto dosao i taj dan sutra idu krace opruge na fiata nekih 4-5 cm nizi ce da bude nadam se da ste zadovoljni eheheh slike naravno kad se sve uradi
pa kud ces sad kad svi dizu auta radi zime, snjega itd
edinko je napisao(la):Nece ici 4-5 cm vec 10cm, jer ce snijeg pa se mora tako racunati udaljenost od vozne podloge sretno. nadam se da ce uspjeti.
tibor987 je napisao(la):a uja...samo smekeri bolan vozaju zagewindana auta po zimi
ArminM je napisao(la):cekamo slike
hahah moze biti ma nisu to gascici ahahah XD ono je sve 2000 obrtaja max XD trebao si u nedelju na omv doci da vidis kad spucam gas ahahah kako se cuje XDSchumi je napisao(la):Mislim da sam te vidio danas kod pozorišta,nake gaščiće slažeš nešto
eky_123 je napisao(la):ne borbetice dirati aaaaaaa:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad: hahahah ma druze svako svoje ukuse i je lijep na ovim felgama ali borbetice ce tek da dodu do izrazaja kad se auto zavrsi vjeruj )
c0d14c je napisao(la):eky_123 je napisao(la):ne borbetice dirati aaaaaaa:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad: hahahah ma druze svako svoje ukuse i je lijep na ovim felgama ali borbetice ce tek da dodu do izrazaja kad se auto zavrsi vjeruj )
pa brate poslusaj pametnije ne stoje ti vidis da nisam jedini takvog misljenja :lol::lol::lol:
djogi86 je napisao(la):Ma druze treba biti svjestan jedne dizajnerske cinjenice, da na mali auto ne idu tamne felge, jos posebno ne na auto koji je svijtle boje.
One felge su mrak, kad ih gledas iz bliza, ali one bi po meni sjele na neku toyotu supru, nekog skylana....
Plus, puntac je novije generacije nego sto su te felge...
A u stvari, o ukusima se ne raspravlja...
forsa je napisao(la):vidjen sinoc kod vijecnice ljepotan pravi, a ona astra ispred sto pali gume :| smjesno
puntac mjera borbet vrh samo falcare