Član
RE: BMW 330xd 231ks ...
sreckovic, odlican bmw
sreckovic, odlican bmw
allroad je napisao(la):Mihaljević je napisao(la):allroad je napisao(la):prava stvar.. najbolje auto... meni je npr. san e92 335i, bijeli 4 vrata manual mjenjac nadam se jednom da cu moc kupit sebi... al ni ovaj ne bi bio los :lol:
vidim ima dosta opreme... prelijep je drug cuvaj ga i vec neko rece jedno od najboljih auta na forumu
e92 je coupe, a e90 limuzina
upravu si al uglavnom razumijemo se
evo muha ti rece moze na 300KS al nema potrebe
Kemo_T je napisao(la):allroad je napisao(la):Mihaljević je napisao(la):allroad je napisao(la):prava stvar.. najbolje auto... meni je npr. san e92 335i, bijeli 4 vrata manual mjenjac nadam se jednom da cu moc kupit sebi... al ni ovaj ne bi bio los :lol:
vidim ima dosta opreme... prelijep je drug cuvaj ga i vec neko rece jedno od najboljih auta na forumu
e92 je coupe, a e90 limuzina
upravu si al uglavnom razumijemo se
evo muha ti rece moze na 300KS al nema potrebe
Nemoze bas lahko 300 ...al moze 290 bez problema...samo sto nisam bas siguran za to,jer bi mozda malo vise ugrozio motor ,al opet kad razmislim jak je motor,sam od sebe i mozda i ne bi puno skodilo ipak je to BMW-ov motor ,sta vi mislite....U svakom slucaju ce ici na nekih 260 sigurno..a dalje sam u dilemi....
Damir_ je napisao(la):Imamo i mi nekih tuningboxes :icon_smile:
evo primjer za ovo auto:
serijska snaga
170 kW
231 konja
500 NM
Prva opcija, cijena 400 maraka
214 kW +26 %
291 konja +26 %
566 NM +13 %
cijena 400 maraka s dostavom bilo gdje u BiH
druga opcija
220 kW +29 %
299 konja +29 %
594 NM +18 %
cijena 650 maraka s dostavom bilo gdje u BiH
MADE IN GERMANY
sve info meni na pp imamo skoro za sva auta
Astra je napisao(la):perfektan auto,dobro da si uzeo X drive,inace bi on morao da prespava cijelu zimu u garazi