Član
erol_brcak je napisao(la):jooj 80 mm,opa tibore,you going down,literally!
Nego da ti nece bit previse onda 17ke![]()
Nece, bit ce TAMAN !
erol_brcak je napisao(la):jooj 80 mm,opa tibore,you going down,literally!
:lol: a sta ako otpada ...dadao_style je napisao(la):struganje je sastavnio dio opreme ako nestruže nešto nije uredu
Aditas je napisao(la):Hehe.. mogu mislit kako ce to biti voziti.. meni je spusten 50 mm pa mi je opet nekako prenisko... cesto cujem kako strugne.. ali opet, sve za ljepotu auta..
Svaka cast Tibore.. nego, jesi li rijesio one lajsne na vratima sto ti se odljepljuju..sa unutrasnje strane?
tibor987 je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):jooj 80 mm,opa tibore,you going down,literally!
Nece, bit ce TAMAN !sad je auto spusteno vec -35mm, dakle bit ce niz enekih cca. 50mm jos...uglavnom guma ce se taman fino ususkati pod blatobrane...samo da kazem jos ovo, sad su mi donje plastike motora na 10cm od zemlje....znaci 100mm-50mm = 50mm od zemlje...taman da se moze polaaakooo voziti gradom sa 2 osobe max.
![]()
tibor987 je napisao(la):Aditas je napisao(la):Hehe.. mogu mislit kako ce to biti voziti.. meni je spusten 50 mm pa mi je opet nekako prenisko... cesto cujem kako strugne.. ali opet, sve za ljepotu auta..
Svaka cast Tibore.. nego, jesi li rijesio one lajsne na vratima sto ti se odljepljuju..sa unutrasnje strane?
Jesam drug...popizdio i sve pocupao i baci u smecesmislio sam zamjenu, ionako mi ono chromirano bilo ofirno
![]()
Ervix_focus je napisao(la):tibor987 je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):jooj 80 mm,opa tibore,you going down,literally!
Nece, bit ce TAMAN !sad je auto spusteno vec -35mm, dakle bit ce niz enekih cca. 50mm jos...uglavnom guma ce se taman fino ususkati pod blatobrane...samo da kazem jos ovo, sad su mi donje plastike motora na 10cm od zemlje....znaci 100mm-50mm = 50mm od zemlje...taman da se moze polaaakooo voziti gradom sa 2 osobe max.
![]()
brate nezaboravi za sta to auto sluzi:lol::lol::lol::lol: ako nisi kupio jos kakvu masinu
ja ce jos malo pa na labudicu i na stayl![]()
fidel je napisao(la):pa nemoj celjusti i dobose u razlicitu boju,uradi i njih u mat crnu.nekako mi nema logike da bojis u dvije vrste boje