tibor987 je napisao(la):Da mi je samo znat tko je glasao "Ne"...tko je taj pi*dun, pitanje je sad
Anais je napisao(la):Sto bi ja njima punio dzepove (policiji) kad oni meni prazne .... cista logika tako da obavezno blicam Ali sam primjetio da u Srbiji,Crnoj gori, Sloveniji... to bas i ne praktikuju
Lija je napisao(la):1.
Ugledas policiju-u podsvijesti ti se vrzma trebam kociti,samim tim mozak naredjuje misicima da puste gas i prebace nogu na kocnicu,kocnicu treba stisnuti,to sve trosi snagu/kalorije,samim tim to ti izaziva glad,sto dalje vodi da moras ici jesti,a to dalje znai manje love u novcniku..
2.
Sve ovo isto-pa se nastavlja-prolazis policiju,razmisljas o tome trebam nekoga upozoriti,trosis kalorije,ugledas nekoga,mozak daje naredbu prstima da povuku rucicu,kad povuces rucicu trosis kontakte na njoj,samim tim samnjujes vijek trajanja istima,kao i provodnicima do svijetala,kao i sijalicama-sto sve dalje vodi do nepotrebnih trosokova
Eh sad vi meni recite imal tu ekonomske racunice
Kenan28 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Da mi je samo znat tko je glasao "Ne"...tko je taj pi*dun, pitanje je sad
Taj "pi*dun" sam ja, obrazlozio sam zasto sam glasao za NE.
Ne znam u cemu je problem.
tibor987 je napisao(la):Kenan28 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Da mi je samo znat tko je glasao "Ne"...tko je taj pi*dun, pitanje je sad
Taj "pi*dun" sam ja, obrazlozio sam zasto sam glasao za NE.
Ne znam u cemu je problem.
Ma bola zafrkavam se, svatko ima pravo na svoje misljenje, nego sam morao podbost kad je samo jedan jedini sam samcat glas na NE :lol:
bmwscaner je napisao(la):ma da mogu i dimnu bombu bi bacio kraj milicije da se vidi da su tu
kad sam radio jednu garazu na jednom povecem pravcu od ljubuskog prema mostaru drotovi su bili 200 metara dalje sa radarom svaki dan i sta cu drugo iznesem gips tablu sa oznakom MILICJA 200 metara i da vidis sto koci raja