Sve vec ispricana prica, osiguranje tvoje ce isplatiti njemu odstetu, i ti ces imati skuplju registraciju od sad pa nadalje u tom' osiguranju, sto znaci, slijedecu registraciju mijenjas osiguranje, ako hoces po staroj (isto kao do sada) cijeni da registruje auto, osiguranju ne namirujes ti pare za pocinjenu stetu, vec oni namire, i ti placas skuplju registraciju, al' zato opcija je, odes u drugo osiguranje kad istekne registracija i rijesen problem... I ako ti vozio, tvoje osiguranje pokriva stetu, tako da svejedno je sto se registracije tice, ti placas skuplje, vec sam ti rek'o sta treba radit!
Dalje, kao prvo druze, sve se moze napraviti, i ja sam isto mislio kad je mene covjek pokupio na pakringu i jos pobjegao, da od auta nema nista, i fakat kad pogledas auto, tocak lijevi 20 centi ispred lima staji, lim znaci sav uguran u auto, i evo auto "kao novo" sve se dalo napraviti, i nije toliko ni kostalo koliko je se mislilo, uglavnom dobar majstor sve uradi, ako ti se to auto "gadi" vise jer se bilo polupano, prodas i to je to...
Vjesanje i to, mani budalastine, i ja sam isto bio u depri, al' se skont'o, ja cu ti reci da sam u 3 godine imao 5 udesa, 2 bio suvozac, dva ja skrivio, jedan mene covjek udario, sta sam trebao do sada, nemas pojma koliki sam ja baksuz, auta mi sva paraju, sutaju, otkinu nesto sa auta, jedno auto sam morao cak poslije godinu dana komplet lakirat, evo auto kad sam uradio ovo posljednje, na frisko mi neko ispar'o opet, sta sam ja treb'o ubit se do sada??
Jebes sve, upamti da ziva glava stetu namiri, a mrtva glava ne moze namirit stete!