evo sad sam procitao sve i prosto ne mogu da vjerujem sta sve neki ljudi pisu,npr "jarana za vrat" i svasta nesto da vise ne navodim,jbte ko da je momak htjeo da mu razbije auto,Boze moj desilo se to sto se desilo i sta sad,hvala Bogu niko nije nastradao,svaka steta se namiri ali jaranstvo tesko,ako ti je bas "jaran"onaj pravi,neces se valjda zakaciti s njim zbog auta:icon_mad:,evo ti jedan licni primjer,bila je zima,poledilo i hoce jaran(znaci onaj pravi za koga bi krvi dao)da ga naucim da skrece pod rucnom(nesto ko drift,ima jedna staza kad se skrece kuci,ubila se za uletanja pod rucnom
)nebitno sad to,znaci sjeo za volan gas,rucna i buum u kucu,napred sjebo sve,hauba,maska,blatobran,farovi itd,pofina steta.....kad je vidio kolika je steta sasro se sav,jbga neradi nigdje,starci mu jebeni itd.....da skratim auto sam sredio kako sam sredio....ali taj nam slucaj nije sjebo jaranstvo,vec naprotiv.......ako mozes sta izvuc iz ovog dobro i jest,ne kazem sad da mu trebas halalit to,al uvjek se nadze neko rijesenje,samo ti kazem da ne trebas sad"jarana za vrat"zbog auta ko sto to neki ovdje kazu.....:icon_mad:
Uostalom zar se nebi mogla napraviti neka akcija skupljanja pomoci da to rijesis ako vec ni ti ni jaran niste u mogucnosti,kad bi svako od nas dao bar po cenera(evo ja cu prvi)koliko nas ima na forumu,mogao bi kupiti drugo auto,***** ga ja ako ovaj forum ne sluzi da se mezdusobno pomognemo u nevolji,sta mu je onda svrha....naci ce se neko rijesenje,ne gubi nadu....zapati ZIVOT JE NAJVAZNIJI...