Ko ti predlaže BMW-a logicno on vozi bmw-a , ko predlaze citroena 2.0 16V benzinca on naravno to auto vozi :icon_smile:
Ljudi malo realnost pogledajte
Čovjek trazi auto s kojim ce skoro pa taxirat, nije za njega taj neki famozni benzinac sa 100+ KS , ne pljujem ja po vasim autima , al to nije za ove potrebe sto covjek trazi..
na forumu sam svaki dan od 18-22h, kad god je nova tema vezana za neki kvar u temi se nalazi pitanje: na plinu trza na benzinu vuce ko lud ili cim stisnem kvacilo gasi se auto i tako par tih sitnica koje mogu covjeka dovest do ludila..
a daj nek se neko javi koga je mucio ALH TDI 66 KW ili SDI motor il 2.0 hdi66 kw, ko se javi ja ga castim, ne kazem ja i oni se mogu pokvarit, al se taj kvar pronadje i otkloni za 1 sat vremena, ne treba ti ni forum za informacije nit internet nit ovlasteni servis..
Ja prodajem auta, vidim sta se prodaje vidim sta ljudi kupuju, znaci ne navijam ni za jedno auto nego prenosim samo ono sto dozivljavam na pijacama i kod kuce.
kad imam benzinca , tamam da ima 3 plina u sebi i da trosi ko upaljac opet ja na to auto moram cekat samo covjeka koji trazi striktno to auto.
dizel auta golf 4, bora, passat 3b, skoda fabia, seat leon, toledo, cordoba ibiza itd ta auta. to je trazeno i to se samo prodaje .