GreenDevil je napisao(la):ja znam da ces ti kupit golf mk4 tdi sa 90 ili 101 ks da se dzabe ne zamaramo:lol:
TROUBLE_MAKER je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ja znam da ces ti kupit golf mk4 tdi sa 90 ili 101 ks da se dzabe ne zamaramo:lol:
Jest da je favorit,ali ozbiljno razmisljam o 307-ci, Leon-u. Jer su malo jeftiniji, a super auta! Niko mi nije preporucio Focusa...sta mislite o njemu?
allroad je napisao(la):Sva ova nabrojana auta se NE isplate dovlaciti iz vana jer te na kraju izidju isto para ili skuplje. Auta koja su skuplja, novija, se isplate dovuci iz vana, onda malo ustedis i uglavnom dobijes bolje auto
sad ako ti smeta sto je karavan jbg
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ford-focus-1-6-tdci-90cv-s-w-roma/169045327.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=73&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=9000&makeModelVariant1.modelId=20&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxFirstRegistrationDate=2007-12-31&negativeFeatures=EXPORT
BoB_MarleY je napisao(la):bitno je i spomenuti da je 307 za golf 4 izmislio auto...nisu price rekla kazala, imao sam oba auta i razlika je drasticna (golfa sam imao 5 godina, 307 3 godine)...passat je vec druga klasa tako da se ne moze porediti...ali prostor koji nudi 307 unutra je veci od cak nekih auta vece klase..i naravno obavezno 2.0 HDI 66 kW i to je to...