Član
s1ck je napisao(la):"Ova tema postoji zato sto je VW i sto VW ima sve ono sto druga vozila nemaju " e nek si im rekao dado, HA JAvw_damir je napisao(la):Ova tema postoji zato sto je VW i sto VW ima sve ono sto druga vozila nemaju : )
p.s.
Tema je bash lijepo funkionisala dok se nisu poceli javljat ljudi cija ih vlastita hrdja na putu prestigne
salu na stranu, svoja prava ne trazite na temi koja je tu vec godinu dana i koja je masu interesantnih i korisnih stvari dala, zanimljivih slika, projekata i sl.
dakle bez off.a
mislim da ova tema je pod stycky jer je damir dosta vremena i paznje posvetio za ovako nesto, jer to nije bila samo tema koja je imala slike nego i odlicne tekstove i pokoje vijesti vw magazina nazalost kolega je odustao od pisanja sto mi je krivo i zao jer smatram i sebe krivim jer znao sam postavit i ja slike u temu a tekst koji je bio jako interesentan je sigurno zaobislo mnogo clanova da ga procita
"Ova tema postoji zato sto je VW i sto VW ima sve ono sto druga vozila nemaju " kod mene ova tema ima mjesto u srcu
2 lija jedan od razloga je sigurno to, i jos jedan je kad smo forum izasuli spamom i kad su se poostrili mjere tada nam se stalo u kraj, i ja vise nisam stavljao slike passata jer su modovi smatrali da toliko tema ne treba
nista licno nemam protiv tvije teme cak sta vise lijepo bi bilo imat selekciju tema po drzavama ili markama pa ko voli nek izvoli