olensoner je napisao(la):Zvuk za 10
Jel te ovo italijan neki snimao pa vice: vai!
olensoner je napisao(la):Zvuk za 10
Davor_ je napisao(la):olensoner je napisao(la):Zvuk za 10
Mislim da je lokalac pa REKO' "A(j)I"
BlackPrince86 je napisao(la):olensoner je napisao(la):Zvuk za 10
:lol: bosanac je i on,odrasli smo ovdje,vjerovo ili ne,vise pricamo na italijanskom medjusobno :icon_smile: a ti u NL,il je zajebancija,a?
olensoner je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):olensoner je napisao(la):Zvuk za 10
:lol: bosanac je i on,odrasli smo ovdje,vjerovo ili ne,vise pricamo na italijanskom medjusobno :icon_smile: a ti u NL,il je zajebancija,a?
haha
Kakav NL nisam vidi na mapi vec ''Nigdje''zemska, zezancija:lol:
A ja sam ponekad u Italiji takodjer, trebao bi za 15-ak dana mozda u Bolzano, a na ljeto se nadam da cu u Bari. Gdje si ti, Brescia (po tablicama na Celici)?
HrSupra je napisao(la):na snimku mi se isto boja čini dobra, još da je onaj dio oko auspuha crn, bio bi pun pogodak....
zvuk mu je odličan....koji je to auspuh na njemu?
Hehe nista darago mi je da ti se svidio 350Z od tog momka :lol:ArminM je napisao(la):veceras kod nas u gradu zuti nissan 350Z, odmah sam kontao da si ti, ali po nekim dijelovima sam prepoznao da nisi, drugacija je zadnja tablica, ali je skoro isti kao tvoj, zuta boja takodje
jao zvuka majko mila
Joj jeste,to mi je od druga,on je iz Bihaca,zivi u Italiji ovdje,al sad je dole na godisnjem.Mogu zamislit,divlja jelde? :lol:uco_opc je napisao(la):Ta plava Celica se voza po Cazinu ima deset dana sigurno
Moj auto je u Srebreniku na cokovima,farba se i farbaju se felge,tako da neznam ko je taj drugi.Ne vjerujem da cu igdje doc prije avgusta,tad mi je godisnjimeminho je napisao(la):Joj druže auto je neopisivo predobro. Ja kad bi sebi ovakvo uzeo vjeruj mi koliko god neudobno bilo ja bi prvih deset noći u njemu prespavao :lol: . Viđao sam nekoliko nissana 350z po sarajevu al danas kad sam vidio ovog tvog svi su u vodu potonuli xD. Svaka čast drug jos jednom. Nadam se da ćeš doći na event 25.6. na stupu. Volio bih ovo auto uživo vidjeti