sreto je napisao(la):napisao sam vam poredjenje calibre 16v i bmw kockice e sad na ispravnog kadeta sam spreman ulozit calibru svoju ako izgubi od bilo cije kockice
I meni je to cudno,mislio sam da suki ima i vise konja i da je laksi :icon_question:dzinn16v je napisao(la):Ljudi vi mozete pricati sta hocete ali kocka karavan 2.5 sa 1400kg i stock motorom da odere golfa 16v ili kadeta 16v ja bih bas to volio vidjeti,tu nesto ne stima ili su ovi navedeni auti neispravni ili vozaci nemaju pojma o voznji....
GTI FAN je napisao(la):I meni je to cudno,mislio sam da suki ima i vise konja i da je laksi :icon_question:dzinn16v je napisao(la):Ljudi vi mozete pricati sta hocete ali kocka karavan 2.5 sa 1400kg i stock motorom da odere golfa 16v ili kadeta 16v ja bih bas to volio vidjeti,tu nesto ne stima ili su ovi navedeni auti neispravni ili vozaci nemaju pojma o voznji....
Ma Kadet 16V je nevrijeme u odnosu na Calibru 16v,u Neumu ima kaibra 2.0 16v ,stanje odlicno pa motor rekao bi kao nov iz tvornice(ali ne cipovana kao u tvom primjeru) a i Kadet 16 v.Utrkivao sam se na 402 protiv oba auta sa mojim Golfom 1.8 16v i stanje je da Calibru otresem ko nista sve do nekih 150-160 kmh,za bar 2 duzine auta na 402 ali Kadet mene otrese ko nista uvijek, za jedno 2 duzine .sreto je napisao(la):napisao sam vam poredjenje calibre 16v i bmw kockice e sad na ispravnog kadeta sam spreman ulozit calibru svoju ako izgubi od bilo cije kockice
dzinn16v je napisao(la):pa eto svjedok si kako si se ti drzao sa svojim golfom s onom kockom u mostaru...sta mislis da joj je natovariti jos 300kg bi li te oderala?
Bi ali u filmovima...
jos je ona kocka dobra a i momak ju dobro vozi koliko sam vidio
Da,to bi mogao reci za G 2 gti 16v,ma neznam jesam li naisao na ispravna u zadnje vrijeme,vecina samo buči a ima performanse 1.3 karbasa i cca 50-80 stvarnih ks.-Suki- je napisao(la):sto se tice kockica licno znam za samo DVIJE koje idu kako treba..ostalo su vecinom krave koje puno muču malo mlijeka daju jer balkanski mentalitet kaze da se kocka ne popravlja dok god proizvodi dobar zvuk.
-Suki- je napisao(la):...tako da ovoj prici nikad kraja, koji god auto gubi ispada neispravan, koji pobjeđuje.. sa njim je nesto mucano i tako u krug....meni to niej bitno ja auto ni neslazem za SR nego za sebe, za svaki dan....
na kraju, bitno je druzenje
sreto je napisao(la):sve ok al dok ne izmjeris vrjeme nemas adekvatan argument,haj nek mi neko kaze koliko moze vozit cabrio sa tonom 131ks i 50ks nitra