addo je napisao(la):Kod tebe u komsiluku svi vozaju crvena auta!? Vidim i Fico je u istoj boji! :lol:
Super slike! Eh sad mi reci cija je ovo Honda? Jer neki dan sam vidio u Visokom cicu nekog da je vozi! Jeli ovo ona crna sto je bila, automatic?
mario05 je napisao(la):addo je napisao(la):Kod tebe u komsiluku svi vozaju crvena auta!? Vidim i Fico je u istoj boji! :lol:
Super slike! Eh sad mi reci cija je ovo Honda? Jer neki dan sam vidio u Visokom cicu nekog da je vozi! Jeli ovo ona crna sto je bila, automatic?
nije ova crvena je u vlasnistvu jednog cice koji ima 72-3 godine :lol: ona je 97god, 1.4
a ona crna je 2001god uvoz iz amerike 1.6 automatik.. vlasnik je jedan momak.. stalno dolazi u visoko..[/align]
addo je napisao(la):mario05 je napisao(la):addo je napisao(la):Kod tebe u komsiluku svi vozaju crvena auta!? Vidim i Fico je u istoj boji! :lol:
nije ova crvena je u vlasnistvu jednog cice koji ima 72-3 godine :lol: ona je 97god, 1.4
a ona crna je 2001god uvoz iz amerike 1.6 automatik.. vlasnik je jedan momak.. stalno dolazi u visoko..[/align]
Eh eh taj cica je prosao sa Hondom, stariji je a nbi mu ja dao toliko godina, ali koliko god ima on vozi auto koje mi se jako svidja!