Grga je napisao(la):Ja mislim da je ulje čurekota, ako je neko probao(piti), jace je od nafte heh mislim da bi na njega islo ko zvrka hehe.
wkd je napisao(la):Grga je napisao(la):Ja mislim da je ulje čurekota, ako je neko probao(piti), jace je od nafte heh mislim da bi na njega islo ko zvrka hehe.
gdje bash to nadje, to kod mene stara kupuje, 11KM pola litra jbte XD
Anais je napisao(la):Nije mi niko odgovorio, kakva se situacijama sa dilezima koji imaju turbinu? Jel ima neke veze? I drugo gdje se u Sarajevu moze sipati loza? Da probam :lol:
MTR je napisao(la):Anais je napisao(la):Nije mi niko odgovorio, kakva se situacijama sa dilezima koji imaju turbinu? Jel ima neke veze? I drugo gdje se u Sarajevu moze sipati loza? Da probam :lol:
Rodjak , post iznad tvoga , da ponovim
RENAULT SCENIC 1,9 dCi ,2003 GODINA
Motor : redni , zapremina 1,9 dizel , 4 cilindra ,8 ventila
Ubrizgavanje : Common Rail - Injektori
Usis : Turbo punjač , Intercooler , EGR ventil
Predjena kilometraza : 295.000 km
Predjeno sa LOZ ULJEM : PREKO 80.000 km
Problemi : NEMA
Prednosti : bolje ide , manje trosi , NE PUSI NAZAD ( to kome pusi nesto nije u redu ) , uvjek sa tankom loze imam minimalno + 100 km za prec
Prije mjesec dana skidane dizne , EGR i pregledano sve od Intercoolera do turba , NEMA MASNOCE , NEMA NASLAGA ONOG CRNOG HAMELJA , APSOLUTNO NISTA
pioneer_09 je napisao(la):milanelo je napisao(la):pa kakve koristi kad je ulje skuplje od dizela
vidis da pise u naslovu "Korišteno"...
Mnogi restorani, kuhinje to bacaju pa se to sigurno može iskoristiti...
Npr. u Tuzli jedna firma koja proizvodi kolače od korištenog ulja proizvodi biodizel i daje na testiranje jednom autobusu u Tuzli koji se voza sigurno vec 2 godine sa tim gorivom...
Anais je napisao(la):Nisam skonto a sve sam zivo procito
Superiska, mogao bih i ja prec na to, samo jos da nadjem gdje u Sarajevu ima nasuti lozke