jesi onda kao dobri komsija mu pomogao ustrati auto uz brdoBrane984 je napisao(la):Ima dosta do guma,ali ima jos vise do vozaca.Ne zna svako voziti po zimskim uslovima.Evo ja vozim na michelin alpin3,treca im zima,isto auto vozim kao komsija,on na svog stavio continentalove neke nove,extra guma,i nikad nemoze izaci sa parkinga kao ja,jer samo puca po gasu i nema covjek jednostavno osjecaja,posle psuje kako nevalja guma,prevario ga vulkanizer i slicno,a ustvari gume mu je extra.:lol: :lol: :lol:
za mene je DEBICA frigo2 top od tih jeftinijih..golf2 je napisao(la):da ne otvaram novu temu ako moze pitanje koje su gume bolje od ove tri vrste niskobudjetnih zimskih guma guma, tigar, america i sava ?? ja kontam po preporuci prodavaca america, ima li neko savjet iz iskustva kakve su :icon_question: :icon_question:
ako moze prijedlog neke druge do 120KM odprilike dimenzije 195/60/15 ???
golf2 je napisao(la):da ne otvaram novu temu ako moze pitanje koje su gume bolje od ove tri vrste niskobudjetnih zimskih guma guma, tigar, america i sava ?? ja kontam po preporuci prodavaca america, ima li neko savjet iz iskustva kakve su :icon_question: :icon_question:
Skrabo je napisao(la):Za zimu tj.snijeg najbolje su meni protekt gume.Veoma mekane sa vekiom dubinom sare.a jeftinije su od tih
OggyBoy je napisao(la):Ni jedne od tih 3. Za Tigar i Savu znam da su smeće, vozim na Tigru igrom slučaja, a dugo sam vozio i sad ponekad drugi auto na Savi. Ona nije smeće, ona je go*no. Za ovu treću ne znam.
Iskreno, dobojski protekt Phenix ili kako već, NAJBOLJA ZIMSKA GUMA NA KOJOJ SAM VOZIO I NA KOJOJ SAM SE IKAD VOZIO!!! Sledeće zimulje znam koje su mi.
Skrabo je napisao(la):Za zimu tj.snijeg najbolje su meni protekt gume.Veoma mekane sa vekiom dubinom sare.a jeftinije su od tih
Nije ni svaki protekt isti. Ima onaj neki, ne znam ni kako se zove, smeće najobičnije, naravno, domaća proizvodnja.
GTI FAN je napisao(la):Ma o cemu ti bolan Oggy filozofiras kad znam da si jos uvijek pijan,pustite ga ljudi nezna sta prica .
OggyBoy je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Ma o cemu ti bolan Oggy filozofiras kad znam da si jos uvijek pijan,pustite ga ljudi nezna sta prica .
Niko Ogija nije, a niti će ikad viditi pijanog, možda samo sa pivom.:icon_biggrin:
Grga je napisao(la):za mene je DEBICA frigo2 top od tih jeftinijih..golf2 je napisao(la):da ne otvaram novu temu ako moze pitanje koje su gume bolje od ove tri vrste niskobudjetnih zimskih guma guma, tigar, america i sava ?? ja kontam po preporuci prodavaca america, ima li neko savjet iz iskustva kakve su :icon_question: :icon_question:
golf2 je napisao(la):Grga je napisao(la):za mene je DEBICA frigo2 top od tih jeftinijih..golf2 je napisao(la):da ne otvaram novu temu ako moze pitanje koje su gume bolje od ove tri vrste niskobudjetnih zimskih guma guma, tigar, america i sava ?? ja kontam po preporuci prodavaca america, ima li neko savjet iz iskustva kakve su :icon_question: :icon_question:
ja nesto ne bih protekt, jer mi ne trebaju samo za snijeg, a ja nesto puno ne vozim auto zimi.. kakva je ta debica po vlaznom tlu??
znaci sava, tigar,america otpada :icon_question: u igri su jos spomenuta debica, barum-polaris 3,sportiva-snow winter,hankook-w442 :icon_question:
sta uzet od ovih opcija ?? neka zlatna sredina da je :icon_question: