erol_brcak je napisao(la):Necemo pretjerivat i ovo ce biti bas raritet, kako Emirovog crx-a vise ne vidjam na trkama, ovo ce biti jedini crx sa b motorom u BiH
Esmir_crx je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Necemo pretjerivat i ovo ce biti bas raritet, kako Emirovog crx-a vise ne vidjam na trkama, ovo ce biti jedini crx sa b motorom u BiH
nije jedini momak iz Lukavca ima motor B serie
erol_brcak je napisao(la):Zasto jbt, sta sam reko lose ? Nisam mislio jedini u bih uopce,nego jedini u bih koji ce voziti trke. Ja Emirovog crx-a nisam vidio na 402 nikako ove sezone, jel to cinjenica, jeste, dakle ne vidim sta je lose to u mojoj izjavi?
Da li sam to na bilo koji nacin uvrijedio Emira ,ja ne vidim da jesam i ako jesam namjera mi nije bila jer sa tim covjekom nemam apsolutno nikakav odnos tako da zaista nemam ni namjere da ga vrijedjam nesto.
erol_brcak je napisao(la):Da i umjesto da me podjebavaju za selotejp, braca Hondasi mogli su se ponudit hladnjakom iz svojih mashina koje su stojale parkirane sa strane, al necemo opet o tom, izgladili smo sve, idemo dalje, u nedjelju crx sjedista u civic i uradit cu DIY sa slikicama da tema ima i neke koristi za one koji budu htjeli slicno radit