RE: Honda Civic ED7
Heh, sad se sjeti nesto dok gledam ove slike, ovo mi je dosad u roku od jedva 7 mjeseci treca tabla, treci volan, treci cajgeri, bit ce i treca sjeidsta, trece komplet vjesanje uskoro prebacujem, cetvrti hladnjak (doduse jedan je bio samo par dana) hmm... treci set guma i felgi
Pa lakse mi je rec sta je jedino ostalo od pocetka do danas: sajba ( puknuta, znaci valja i nju mijenjat), hauba (takodje ide na proljece ona sa grbom, imam je vec) farovi,branici ( na proljece idu od crx-a) ,bocni prozori zadnji i to je to jbt :lol: al stvarno, vrata sam mijenjao, gepek,blatorbane, stopke zadnje, izduv kompletan, tepih, tapacire... I kaze , tesko nac dijelove za japance ,pih
@Noke: Bujrum, bit ce mi jako drago da cvaju zamijenis za ovakvu old school japanku
vjeruj mi potrosnja na otvorenom nije puno veca od te cvaje dizel, meni uzme jedva 6l, a moze i manje sigurno da bas stedim, gradska je vec druga prica
tu nema ispod 10,doduse nikad nisam ni pokusao spustit, uglavnom se radi o kombinacija kruzanja i gasanja