Član
RE: Honda Civic ED7
znam erol al vec sam ti reko nemoj neke stvari olako svatat nije to bas tako kako i sam kazes al polako nemas sta da zuris samo moras sto prije da uradis boju preko spric gita jer i sam sam ti reko cim si prvi put doso da nesmijes zimu docekat onako al razumijem te dobro i ovo stignes kako posla nemas sretno
erol_brcak je napisao(la):Jebi je Esma, ni ne ocekujem da bude kao kad dam pare prof. limaru da odradi, al vec sam reko jednom da je meni ovo auto kao skola, u svakom pogledu, kako sam je kupio naucio sam sto k. Tako da, nek i ne ispadne sad wow, bar cu naucit sta, a vec sam je ljetos radio, pa nije tolko ni lose ispala. Jos cu se dodatno pripremit, prikupit potrebne informacije i savjete i na poso.
Da mi pare nisu problem garant bi dao limaru da uradi, al posto nisam neki lovator, zasto ne probat sam, pogotovo kad nije neki puno zahtjevan poso , npr da je udarena, tu se vec nemam sta mijesat.
Pricali smo da mi je ti i buraz radite i rado bi ja to, al zaista nemam tih 7,8 stoja koliko si reko da bi kostalo, konto sam da cu imat, al ovo sa Seatom sto nam se desilo jako nas je srozalo financijski, tako da kad pogledas, ovo sto hocu sam mi je pod moranjem, jer ne mogu si priustit da jos jednu zimu docekam u ovakvom stanju, istrunut ce mi auto skorz.
I konacno, nikad nisam bio neki strasni stajler, da auto mora bit picikato, mislim zelio bi, al ima stvari koje vise od toga zelim (slikovi npr)
znam erol al vec sam ti reko nemoj neke stvari olako svatat nije to bas tako kako i sam kazes al polako nemas sta da zuris samo moras sto prije da uradis boju preko spric gita jer i sam sam ti reko cim si prvi put doso da nesmijes zimu docekat onako al razumijem te dobro i ovo stignes kako posla nemas sretno