Član
16v mozes gledati samo ispred sebe,, ide golf za sve pare,, ali da moze 16-ki nesto
jedino pokvarenoj, i sprzenoj:123:
jedino pokvarenoj, i sprzenoj:123:
erol_brcak je napisao(la):po ovom klipu brate 9s i to je to i to je sasvim realno, a nije ni lose al ipak valja jos posla uradit da se to spusti na 8s, sekundu skinut na ubraznju valja kesirat jos finu svotu novcanica
doduse racunat cemo dodatni teret curu, pa eto bez nje ja mislis da mozes racunat nekih 0,2s brze
bucky_mb@yahoo je napisao(la):ide kao 8v digi
Darko_GT je napisao(la):Mjerio sam nekim GPS MPH mjeracom od 0-60 mph tako je pisalo a po ovom klipu sa trenutnim teretom u autu kako sam ja vidio ide 9 s posto nisam krenuo od prve sekunde ali da sam ga pre presaltao u 3 izvukao bi do 100 malo ranije (mada bi trebao neki profi mjerac za to ) ali sam pustio do blokade da ne kazete da je FAKE ali sve u svemu za "90 KS" jos kada dodje izduvni sistem vidjet cmeo te 16v naravno u stock izvedbi
Digifant je definite sporijidzinn16v je napisao(la):Darko_GT je napisao(la):Mjerio sam nekim GPS MPH mjeracom od 0-60 mph tako je pisalo a po ovom klipu sa trenutnim teretom u autu kako sam ja vidio ide 9 s posto nisam krenuo od prve sekunde ali da sam ga pre presaltao u 3 izvukao bi do 100 malo ranije (mada bi trebao neki profi mjerac za to ) ali sam pustio do blokade da ne kazete da je FAKE ali sve u svemu za "90 KS" jos kada dodje izduvni sistem vidjet cmeo te 16v naravno u stock izvedbi
Jedino da turbinu stavis mozes se mjeriti sa 16v golfom...
Ne budite djeca golf ti ima 90KS i mislis da je brzi od 16v golfa...bez uvrede ali smijesno
Isti ko moj :icon_biggrin: btw javi kako se vrti u mene digifant puca blokadu na 6700 rpm.Dalje nemere.Darko_GT je napisao(la):Odusevljen sam btw evo pre par minuta i to kupio ga za sitne pare posto su ovde naduvane cifre bile 50 KM pa gore ja sam ga platio 20 KM i momak garantuje za njega
Kada bi mogao da vrti do 8 ::lol: