.nOKe je napisao(la):eo ja ne mogu da gledam, ovu nakarednost od prednjeg kraja, ako si vec zatvorio nazad sve (znaci nema povratka) onda idi do kraja pa zatvaraj sve i nemoj da dzidzas ove nastavke i plastike
ODLUCI SE OCES LI ICI DUB STYLE ili plasticarenje..
ev nije mi mrsko bilo, pa sam u PSu samo onak, okvirno ti uradio , da imas predstavu.. stim da bih ja skinuo ovaj ruzni nastavak sa prednje karambolke i uradio je po uzoru na zadnju, prag isto skini preruzan je..
eddofazla je napisao(la):Focusa si super uradio. imam istog ali bezin 1.6 16v.
Sve je super, ali po mom ukusu nije krovni spojler, koji je previsok i nova prednja karambolka koju planiraš uraditi isto nije po mom ukusu.
Ostalo je za 5:lol:
Ervix_focus je napisao(la):
eLLymaLLeee je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):
sa zada neda gledat u sebe...sa prijeda mozda malo jos nest...evo uradit cu ti ja u psu par stvari pa chu edit !
arminnn je napisao(la):nikako mu ne stoji ovaj zatvoreni gepek probaj razbit monotoniju npr. napravi mjesto za ovu malu tablicu ili ubaci dodatno stop svjetlo ono s diodama samo da nije ovako. zamoli nekoga da ti uradi u PS vidjet ces koliko ce biti bolje
Ervix_focus je napisao(la):eLLymaLLeee je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):
sa zada neda gledat u sebe...sa prijeda mozda malo jos nest...evo uradit cu ti ja u psu par stvari pa chu edit !
Sacekaj brate jos malo, bit ce nove slike u novom izdanju
Ervix_focus je napisao(la):eLLymaLLeee je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):
Sacekaj brate jos malo, bit ce nove slike u novom izdanju
lov2xlr8 je napisao(la):sta bi od slika,cekamo