tibor987 je napisao(la):Fino s euklopilo sve druze, a moj savjet ti je poslije toga da prodas brava, jer jednom kad pokidas krakove i razjebes solje, nikad to vise nij eisto auto, uvijek ces osjetiti na voznji....
trizex je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Fino s euklopilo sve druze, a moj savjet ti je poslije toga da prodas brava, jer jednom kad pokidas krakove i razjebes solje, nikad to vise nij eisto auto, uvijek ces osjetiti na voznji....
koliko para toliko muzike carko moj.....ja znam za auto od 300 hp fwd kojem je skidan komplet prednji krak, raspertlovan, zavaren opet drugi ispravan, izmjeren u mikron da je na pravom mjestu, i godinama se vec vozi tako pun gas bez ikakvih simptoma/problema.....drugo je sto raja gleda sto jeftinije da prodje pa onda nastaju problemi....
-sanja- je napisao(la):felge su do yaya tomason jel? ugl.puno bolje nego prošle samo što su poprilično teške, oko 11kg, al su super šminka
samo ga spusti ako već nisi da nije baš ko koza na 17"
bravo će biti bombon kad se završi
allroad je napisao(la):jesu lu ovo rizine felge
enesss je napisao(la):bas mi je drago da ovako ide....samo polako druze,mislim da je naj gori dio posla odradjen , sretno u nastavku