RE: fiat bravo 1.9JTD by Elmir, LoCk garazu..nazalost ;(
evo da napisem na forumu kako teku radovi i sta ima od ovog svega..malo ce duzi tekst biti ali ko ima volje i strpljenja i koga interesuje procitat ce
..na autu je bila totalka, motor je sav bio otisao, pokrivljeni krakovi, solje dobile pomjerene malo bile prema unutra, odlucio prodati auto onako komplet udareno, postavim oglas na PIK, bilo dosta musterija, i javi mi se jedan dan covjek da ima mareu JTD stranca KOMPLETNOG, auto se vozi i auto ispravno 100%, originalna kilometraza 120k,servisna knjiga, sve EXTRA EXTRA, dogovorim s covjekom i uzmem mareu, nadjem EXTRA majstora koji ce mi citav prednji kraj postaviti sa maree, i tako bude, covjek rastavi mareu, odreze krakove sasije, izvuce te solje, sve zavari ustima i evo danas zavrsi pakovanje na brava, evo postavit cu par slika, mehanicar je vec skinuo motor s maree i krenuo pakovati sve na moj stari radi brojeva jer nisam se smjeo usuditi postaviti citav motor od kojeg nemam ni papira ni koji vrag i da mi auto onda bude neregularno.. do ponedjeljka ce mehanicar postaviti sve i auto ce se voziti.. onda ide lakireru s kojim sam sve dogovorio i NAPOKON auto ce biti gotovo.. evo neke slike:
marea dovucena kod mehanicara da je pregleda
Uploaded with
ImageShack.us
pa je odvukao limaru koji je rastavio naprijed i odrezao, i danas zavrsio i evo sta je napravio:
slika evo sa strane, ko koza je auto jer nema motora =) nemojte da vas zbuni
Uploaded with
ImageShack.us
iiii onda auto slepom prevukao nekoliko kilometara kod mehanicara gdje ce se motor ubacivati
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
od postavljanja motora sutra i prekosutra nema nista jerrr mehanicar neradi sad neznam stooo, mozda mu neki praznik, nisam pitao zaboravio.. nisam siguran do kad moze zavrsiti mozda za dan moze sve, ali kad god, rekao je da ce do ponedjeljka milion posto jer ima i on dosta auta koja radi i servisira koja su mu vec u servisu.. kad ga upalim i provozam uslikam naravno jos slika i postavim, pa slike ce biti i od lakiranja, i kad auto bude gotovo skroz.. do javljanja