Član
Vjerovatno Penja,nije na Forumu.MTR je napisao(la):Cija je plava E30 zaljepljena od asfalt , danas je vidio u Capljini
Vjerovatno Penja,nije na Forumu.MTR je napisao(la):Cija je plava E30 zaljepljena od asfalt , danas je vidio u Capljini
.nOKe je napisao(la):dzenan90 je napisao(la):Noke sinoc vidjen na enrego investu ( prolazio pored parkinaga )
sto nisi svratio
MTR je napisao(la):Cija je plava E30 zaljepljena od asfalt , danas je vidio u Capljini
PoLo9n3 je napisao(la):Sasvim slucajno upoznala clana niksa na semaforu
niksa je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):Sasvim slucajno upoznala clana niksa na semaforu
nermin suljagic je napisao(la):Lover takodjer vidjen u mercatoru,sjedi sa (cini mi se) djevojkom i mojim rodjakom(onaj plavcan),nisam htio ometati vlasnika ali sam trazio golfa za jednu fotku medjutim nije ga bilo???
PS: ato je jedna pukla sa speedsterom mujinim
GOLF TZ je napisao(la):lover maloprije kod stadiona (raskrsnica prema dragodolu), ja prelazim ulicu kad on ide... reko hoce me budala udariti... lijep onaj TDI
xxfmanxx je napisao(la):Vidio veceras oko 12h kod bbi centra bordo skodu favorit, ats cup felge, pravo fino izgleda, bas kulturno, mislim da sam vidio tu skodu na forumu, al ne mogu se sjetit kako se zove clan, al eto u glavnom fin autic
Sarajlic je napisao(la):xxfmanxx je napisao(la):Vidio veceras oko 12h kod bbi centra bordo skodu favorit, ats cup felge, pravo fino izgleda, bas kulturno, mislim da sam vidio tu skodu na forumu, al ne mogu se sjetit kako se zove clan, al eto u glavnom fin autic
Selmir1
Selmir1 je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):xxfmanxx je napisao(la):Vidio veceras oko 12h kod bbi centra bordo skodu favorit, ats cup felge, pravo fino izgleda, bas kulturno, mislim da sam vidio tu skodu na forumu, al ne mogu se sjetit kako se zove clan, al eto u glavnom fin autic
Selmir1
Hvala druze, trudim se da na nesto lici, jos da je spustim malo bila bi taman....
Hvala Sarajlicu
xxfmanxx je napisao(la):Selmir1 je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):xxfmanxx je napisao(la):Vidio veceras oko 12h kod bbi centra bordo skodu favorit, ats cup felge, pravo fino izgleda, bas kulturno, mislim da sam vidio tu skodu na forumu, al ne mogu se sjetit kako se zove clan, al eto u glavnom fin autic
Selmir1
Hvala druze, trudim se da na nesto lici, jos da je spustim malo bila bi taman....
Hvala Sarajlicu
ma ja sjedio s djevojkom onde na platou ispred bbi-a i ti stade na semaforu i kontam u sebi vidi sto je fino neko sredio skodu, jer nisam jos vidio ni jednog favorita kod nas da je sredjen i onda sam se sjetio da sam je vidio na forumu, ovo do sad si super odradio u zivo jos bolje izgleda nego na slikama, jos je zakucat u pod to sto i ti kazes i bice mjera. pozz
GOLF TZ je napisao(la):veceras bijela petica (mislim da je GTI ali nisam siguran), uglavnom nije humano kako se lik ispaljuje... jel neko sa foruma, ciji je golf zna li ko? :icon_smile: