haris0032 je napisao(la):dok sam se vracao kuci maloprije imao sam tu srecu da gledam trkanje golfa 6 R i cupre, ne moze cupra golfu nista, a zvuk im je fantazija....
samo sam ih ja gledao od alte do bivse amercike ambasade..dobri su basduurma je napisao(la):haris0032 je napisao(la):dok sam se vracao kuci maloprije imao sam tu srecu da gledam trkanje golfa 6 R i cupre, ne moze cupra golfu nista, a zvuk im je fantazija....
eh pa te sam ja i vidio
nebi ni ja reko da je erolova,ja se mislio malo ganjati,ali zena pocela vikati na mene ,pa sam morao odustatiNexus je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):audi sc je napisao(la):neka honda na juznoj veceras xenoni,bijele fele,neznam dali je sa foruma pravo lijepo auto,a bogami lijepo i ide...
da nije erolova... civic stari??
ne bi ja rekao da je erolova jos u voznom stanju, ja mislim da je to ona tamno zelena ima lik na forumu nije aktivan
trizex je napisao(la):Blackprince, Goga, Dulox, Racija, Faya.....prometna mi garaza nesto
GOLF TZ je napisao(la):MAHE007 seta po gradu... ja sjedio u sezamu, ne znam jeli me opazio...
btw. ne znam sta je sa raje veceras... svi hoce da se trkaju, svi nesto gasaju...
dzenan90 je napisao(la):Noke sinoc vidjen na enrego investu ( prolazio pored parkinaga )
Alen88 je napisao(la):audi sc je napisao(la):neka honda na juznoj veceras xenoni,bijele fele,neznam dali je sa foruma pravo lijepo auto,a bogami lijepo i ide...
Kod mene je Civic plava, bijele fele a dobro i ide haha Nemam vremena da slikam i postavim na forum ali bit ce i to uskoro :icon_smile: