N
nenad
Vidio Trizexa, ispostovo me covjek pragovimaaaa :123:
nermin suljagic je napisao(la):Nexus je napisao(la):Nermin Suljagic danas u Mercatoru za zenom i malcem, stali na traci ispricali se:icon_biggrin:
Akreditacija ko u ministra :lol:
fino smo procaskali,malo smo obojica cini mi se bili u zurbi ali lijepo je cuti se uzivo
audi sc je napisao(la):neka honda na juznoj veceras xenoni,bijele fele,neznam dali je sa foruma pravo lijepo auto,a bogami lijepo i ide...
GOLF TZ je napisao(la):audi sc je napisao(la):neka honda na juznoj veceras xenoni,bijele fele,neznam dali je sa foruma pravo lijepo auto,a bogami lijepo i ide...
da nije erolova... civic stari??
audi sc je napisao(la):neka honda na juznoj veceras xenoni,bijele fele,neznam dali je sa foruma pravo lijepo auto,a bogami lijepo i ide...
Duke_Of_Harlem je napisao(la):veceras obisao krug na parkingu kod energoinvesta, nisam nikog znao pa se nisam ni zadrzao puno , samo krug i nazad
AmmaR84 je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):veceras obisao krug na parkingu kod energoinvesta, nisam nikog znao pa se nisam ni zadrzao puno , samo krug i nazad
mogao si svratiti pa bi upoznao
Duke_Of_Harlem je napisao(la):AmmaR84 je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):veceras obisao krug na parkingu kod energoinvesta, nisam nikog znao pa se nisam ni zadrzao puno , samo krug i nazad
mogao si svratiti pa bi upoznao
doduse zurio sam po mamu na posao , ali eto bice prilike , naleticu ja opet , samo cu se zadrzati duze
trizex je napisao(la):Blackprince, Goga, Dulox, Racija, Faya.....prometna mi garaza nesto