VR6Boki je napisao(la):Aha, pa fino. Samo ja sam mislio vise na to, kako ti se svidjela staza
djordjep je napisao(la):Vidi se da je Ibiza jača, al vozač Punta bolje vozi , tj. ima idealnije putanje po krivinama
-Suki- je napisao(la):BMW automatik ''uci'' nacin voznje vlasnika i sa vremena na vrijeme je potrebno mjenjac resetovati da se vrati na fabricke postavke...
ako auto vozi vlasnik koji nije agresivan takav i auto postane.
Icealen je napisao(la):-Suki- je napisao(la):BMW automatik ''uci'' nacin voznje vlasnika i sa vremena na vrijeme je potrebno mjenjac resetovati da se vrati na fabricke postavke...
ako auto vozi vlasnik koji nije agresivan takav i auto postane.
evo da se i ja javim:
1) na startu sam drzao kocnicu sa desnom nogom dok sam ja prebacio na gas saxo je vec startovao (ne volim da drzim kocnicu i da drzim auto pod gasom jer je stetno za lamelu i mjenjac)
2) DSC je bio ukljucen nisam dirao nikako DSC dugme.....tu me je i elektronika malo usporila
3) posto je Bmw vecinom parkiran i kada se vozi onda je to voznja skroz laganini znaci NEMA Kickdowna nema pretjerano davanaja gasa...znaci pazim svoje auto i onda kakav bi ja bio vlasnik kad bi mu na svakom startu cupao dusu?!?!? jedino na autoputu tu ga malo ispusem a vako po gradu to nikako ne volim!!
4) Dalija nisam gledao na sat dal smo isli stoju.....ali cini mi se da ja ono prekratka relacija za 100km/h.......nozda smo isli 80tak...
5) sto jes jes priznajem da nisam se dobro pripremio na startu i tu me je saxo uzeo...nista dalija kad dodjem drugi put idemo opet ali sada na nekoj vecoj ravnici....
PS:. Petak vece....
BMW: Ja rodjak i 4 cure se vozamo kroz Bihac
Saxo: Dalija...se voza sam sa sobom
:lol::lol: MORAO SAM
VR6Boki je napisao(la):GTI TDI Dokazao si svoje i da si jak na rijecima :lol: :lol: Predlozis nesto, pa ne smijes, lol. Al to sam ocekivao od pocetka.
GTI TDI je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):GTI TDI Dokazao si svoje i da si jak na rijecima :lol: :lol: Predlozis nesto, pa ne smijes, lol. Al to sam ocekivao od pocetka.
ja se nisam povukao, ti si, očito ti ne smiješ, prvi sam predložio cestu i ti to samo fol ignorišeš a predlažeš nešto za šta znaš da neću pristati, naveo sam i razloge zašto neću, šta je tvoj izgovor? ako nemaš goriva do Bradine reci, nasućemo
BaXRS4 je napisao(la):GTI TDI je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):GTI TDI Dokazao si svoje i da si jak na rijecima :lol: :lol: Predlozis nesto, pa ne smijes, lol. Al to sam ocekivao od pocetka.
ja se nisam povukao, ti si, očito ti ne smiješ, prvi sam predložio cestu i ti to samo fol ignorišeš a predlažeš nešto za šta znaš da neću pristati, naveo sam i razloge zašto neću, šta je tvoj izgovor? ako nemaš goriva do Bradine reci, nasućemo
Ma jok, nego ti ovjes nevalja po rupama, a pravi sportski ovjes je pravljen za rupe, samo to ovi Njemci neznaju. Šteta.:lol:
ZELA GTI je napisao(la):Gadna vremena su đošla ako jedino Baxa imaš za potporu i utjehu