dohc_16V_Mo. je napisao(la):^ Crno auto, zuta unutrasnjost i crvene felge jel ? Bravo za ukus za cirkus B.M. - Floyd . Emrah ti radi po sebi a ne sta ti drugi kazu BMW je mocan i na onim felgama fabrickim kad si ga doveo iz DE
HAMANN je napisao(la):Prekjucer sam te vidio oko 7, u korzu sjedio kad ti i cura neka prodjoste prema bulevaru :icon_biggrin: Benga ti vrh vrhova druze
B.M - Floyd je napisao(la):dohc_16V_Mo. je napisao(la):^ Crno auto, zuta unutrasnjost i crvene felge jel ? Bravo za ukus za cirkus B.M. - Floyd . Emrah ti radi po sebi a ne sta ti drugi kazu BMW je mocan i na onim felgama fabrickim kad si ga doveo iz DE
Što si ti nešto počeo srat' na moje postove nešto previše u zadnje vrijeme ? Na svaku moju ti dodaš svoje dvije pametne .. Ako imaš nešto protiv mene brate napiši mi u inbox i završi priču . .
AnDel je napisao(la):na ovo se picke lijepe ko komarci
prelijep bimmer
trizex je napisao(la):Uzivo barem duplo bolje izgleda nego na slikama, prelijep bimmer druze
Skrabo je napisao(la):trizex je napisao(la):Uzivo barem duplo bolje izgleda nego na slikama, prelijep bimmer druze
E bas tako,potpuno se slazem.Ovo auto ima neke linije i pojavu koja se ne moze slikama prenijeti
golf2 je napisao(la):AnDel je napisao(la):na ovo se picke lijepe ko komarci
prelijep bimmer
na ovo se i ja lijepim svaka cast, predobro izgleda
bozaking je napisao(la):Super imam isti model u hellred boji sa velikom navigacijom i tv-om predobar auto !!! Uvezao sam ga pre 3 godine i ne planiram da ga menjam!!! Imam ja jedno putanje za vas jarani jel zna neko gde mogu da nadjem povoljne retrovizore za ovaj model.? Hvala u napred! PUNO SRECE I LEPE VOZNJE TI ZELIM!!!!
bozaking je napisao(la):Hvala ti puno. Ne odgovara sa cupea nista nepashe ali nista. Ma kakva dostava dolazim ja stalno u BiH tu imam dosta drugara. Hvala puno.