trizex je napisao(la):Ma libo me za sve
pa sto zapocinjes temu?? :lol:
trizex je napisao(la):Ma libo me za sve
trizex je napisao(la):Davor_ je napisao(la):trizex je napisao(la):Davor_ je napisao(la):c c c pa gdje vi ljudi zivite??!!! c c c
Ovde se bar znaju neka pravila, a i zna se ko koga dira a kad neko se pravi mangup ima gradske raje zajedno se to rjesi.
A plus i specijalci znaju tako doc sa poskidanim znackama i onim naljepnicama po njima pa da vidite kako MAFIJA bjezi ispred pendreka. . .
Ne bi im puno pomogli pendreci ti ovdje, jedino ako su bullet proof a i tad slaba fajda
Zna se ovde ko na koga smije potezat cjev...
Bilo je proslo ljeto momci s CARSIJE ( pretezno bosnjacki naseljena ) dosli u kafic gdje se pretezno momci odatle okupljaju (CENTAR GRADA nekih 10-15 kafica) rqacunajte da ej to ljeto bilo znaci PUNO, uzvadio cjev i poceo da puca... a drugi lik da njega iz gepeka izvadio DIZALICU !!!!!Ali nadje se ekipa iz grada i zna se gdje se ide pucat a ne po centru grada ba . . . izigravat neki *****
Nema konkurencije izgleda kod vas, polako, dok se rodi kontra klan, onda ces skontat
bulex je napisao(la):trizex je napisao(la):Ma libo me za sve
trizex je napisao(la):bulex je napisao(la):trizex je napisao(la):Ma libo me za sve
Lijen sam bio da idem do grada provjerit tvrdnje, a volim mahalat
bulex je napisao(la):tetka...
trizex je napisao(la):bulex je napisao(la):tetka...
Aj ba lajavce bliskoistocni, nadjem ti temu da laprdas na njoj za promjenu od sisa i pitchke, a ti tako
trizex je napisao(la):Lijen sam bio da idem do grada provjerit tvrdnje, a volim mahalat
trizex je napisao(la):bulex je napisao(la):tetka...
Aj ba lajavce bliskoistocni, nadjem ti temu da laprdas na njoj za promjenu od sisa i pitchke, a ti tako
bilosto je napisao(la):trizex je napisao(la):Lijen sam bio da idem do grada provjerit tvrdnje, a volim mahalat
nisam isla, ali sam provjerila... hihihihihi
zabranili su gdje su mogli, gdje nisu - tamo je gida... et...
Deyo je napisao(la)::lol:
Bule, zar nisi na Krojčici?
# bossanac kaže:
Mijenjam stan u centru Tuzle za slican u Bagdadu ili Faludi moze i zamjena za stan u podrucju Kasmira ali uz doplatu. Ebote sta je ovo.
08. 12. 2008 u 7:36 pm
Deyo je napisao(la):bulex je sa Krojčice (tamo gdje je vuk domaća životinja)?
nodiashe, ovo si ti poslao na tuzlalive? Ti si onda predpostavljam iz Kreke ?
Evo sad su svi bili na 60 minuta na FTVu.. sve fini
Deyo je napisao(la)::lol:
Bule, zar nisi na Krojčici?
# bossanac kaže:
Mijenjam stan u centru Tuzle za slican u Bagdadu ili Faludi moze i zamjena za stan u podrucju Kasmira ali uz doplatu. Ebote sta je ovo.
08. 12. 2008 u 7:36 pm