Član
Deyo je napisao(la):Sena, vrati se.. :lol:
:lol::lol:
Deyo je napisao(la):Sena, vrati se.. :lol:
VR6Boki je napisao(la):A ko je to zabranio?
Deyo je napisao(la):Pa hajde, neka su, barem neće nikog nikog pogoditi pjesma :lol:
trizex je napisao(la):Mocart valjda radi, i to s muzikom uzivo gore bi moglo biti zestoko nocas
bulex je napisao(la):evo citam isto po forumima... da ce biti izresetan svaki kafic sa muzikom... i da je navodno grad pun policije.... imam osjecaj da ce ovo da bude jedan vraski bajram... u gradu soli...
Davor_ je napisao(la):ja nista ne kontam ko sta kako ?=??
trizex je napisao(la):bulex je napisao(la):evo citam isto po forumima... da ce biti izresetan svaki kafic sa muzikom... i da je navodno grad pun policije.... imam osjecaj da ce ovo da bude jedan vraski bajram... u gradu soli...
Super, ja idem natankat auto i odo se derat po magistrali, necu im biti pretjerano zanimljiv hahaha
bulex je napisao(la):evo citam isto po forumima... da ce biti izresetan svaki kafic sa muzikom... i da je navodno grad pun policije.... imam osjecaj da ce ovo da bude jedan vraski bajram... u gradu soli...
bulex je napisao(la):trizex je napisao(la):bulex je napisao(la):evo citam isto po forumima... da ce biti izresetan svaki kafic sa muzikom... i da je navodno grad pun policije.... imam osjecaj da ce ovo da bude jedan vraski bajram... u gradu soli...
Super, ja idem natankat auto i odo se derat po magistrali, necu im biti pretjerano zanimljiv hahaha
veceras.... na magistrali... slobodno ludavanje sa limenim ljubimcima... policija nece obracati paznju veceras na takve dijelove grada... svi su otisli u carsiju da setaju... sluzbeno..
nodiash je napisao(la):bulex je napisao(la):evo citam isto po forumima... da ce biti izresetan svaki kafic sa muzikom... i da je navodno grad pun policije.... imam osjecaj da ce ovo da bude jedan vraski bajram... u gradu soli...
kojim forumima???