Član
erol_brcak je napisao(la):koliko ja znam Edo sa vremenom navodno 10,0xx
ili mi pogresno rece drug
bice da si fulio SR Edo je bio u Osijeku
erol_brcak je napisao(la):koliko ja znam Edo sa vremenom navodno 10,0xx
IGY je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):koliko ja znam Edo sa vremenom navodno 10,0xx
bice da si fulio SR Edo je bio u Osijeku
VR6Boki je napisao(la):Cuj bila i klasa 18, to nisam dugo vidio
daki je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Cuj bila i klasa 18, to nisam dugo vidio
Detalji objasnice ti neko nekad na kafi
Ma bravo majstore pa kad si već tolki talenat de molim te ti nešto organizuj da se mi nebrukamoretro je napisao(la):Svi ubrzavaju a ovdje usporavaju klase ma nema dalje radite na razvoju ovog sporta!!
Pokrijte se po glavi i prestanite da se brukate :icon_cry:
zatvoraš je napisao(la):Ma bravo majstore pa kad si već tolki talenat de molim te ti nešto organizuj da se mi nebrukamoretro je napisao(la):Svi ubrzavaju a ovdje usporavaju klase ma nema dalje radite na razvoju ovog sporta!!
Pokrijte se po glavi i prestanite da se brukate :icon_cry:
[/quote
:lol::lol::lol:
ovo je bilo dubokoumnoretro je napisao(la)::lol::lol::lol:
kavaz je napisao(la):ovo je bilo dubokoumnoretro je napisao(la)::lol::lol::lol:
ADO MOSTAR je napisao(la):zasto ne napisete koliko je učesnika bilo i pobjednike po klasama ako vec niste mozda sam preskocio...
daki je napisao(la):Imajte strpljenja radimo mi imamo i nase dnevne posslove, nije bilo puno auta, al je bilo extra extra dobro, i znamo da ko god je bio na stazi bilo mu je super, ha gledo, ha ucestvovo.
daki je napisao(la):Imajte strpljenja radimo mi imamo i nase dnevne posslove, nije bilo puno auta, al je bilo extra extra dobro, i znamo da ko god je bio na stazi bilo mu je super, ha gledo, ha ucestvovo.