fidel je napisao(la):nek ti bude sa srecom,i da njeg sredis da ne odustas upola.Joj sam kukas za te pare,a sad ti servis najbolje radi,dosla ZIMA
edoze je napisao(la):obrati se elmiru,on hoda stalno relacijom travnik-zenica,koliko sam shvatio,pa mu je usput da ti pogleda oko viteza po otpadima
a kad ce te slike vec jednom,da vidimo masineriju
Oggy je napisao(la):fidel je napisao(la):nek ti bude sa srecom,i da njeg sredis da ne odustas upola.Joj sam kukas za te pare,a sad ti servis najbolje radi,dosla ZIMA
babin servis,armane... a ja sebi od usta odvajam da sredim auto..uglavnom,necu sad odustati...ovaj ide do kraja... trebam malo i struju srediti,dovuci cu ga do tebe jedan dan...vidimo se..
edoze je napisao(la):obrati se elmiru,on hoda stalno relacijom travnik-zenica,koliko sam shvatio,pa mu je usput da ti pogleda oko viteza po otpadima
a kad ce te slike vec jednom,da vidimo masineriju
ma ostao je kod kuce,ja u sarajevu..idu slike u cetvrtak...al nije to nikakva masinerija, olupina obicna na cetiri tocka..a elmir se naljutio na mene kada sam mu rekao da je dosadan,tako da otici cu ja do viteza
Oggy je napisao(la):fidel je napisao(la):nek ti bude sa srecom,i da njeg sredis da ne odustas upola.Joj sam kukas za te pare,a sad ti servis najbolje radi,dosla ZIMA
babin servis,armane... a ja sebi od usta odvajam da sredim auto..uglavnom,necu sad odustati...ovaj ide do kraja... trebam malo i struju srediti,dovuci cu ga do tebe jedan dan...vidimo se..
dodji da ga vidimo,bice pa jedini u Kaknju
De posalji mi broj..4D56 je napisao(la):ja mislim da bi jedan moj prijatelj mogao imati farove u kompletu sa zmigavcima i zadnja stop svjetla za tvoj auto.
ne zna koliko trazi para
IGY je napisao(la):nije tako ni los
a primjetio sam i pioneer nalju na zadnjoj sajbi :lol: