Skrabo je napisao(la):Bas neka mjera,meni je ovo bas bas ekstra :icon_biggrin:
mk2-rallye je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Bas neka mjera,meni je ovo bas bas ekstra :icon_biggrin:
mozda te budu isle nadam se da samo nece na kraju morat sve da se skida bojim se da nece zakvacat i derat malo sam se zaletio svidile mi se jbg :icon_smile:
invisible je napisao(la):mk2-rallye je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Bas neka mjera,meni je ovo bas bas ekstra :icon_biggrin:
mozda te budu isle nadam se da samo nece na kraju morat sve da se skida bojim se da nece zakvacat i derat malo sam se zaletio svidile mi se jbg :icon_smile:
9J je preveliko za "običnu" dvicu i na 16-kama, ne znam kakvo je stanje sa Rallye blatobranima... A 17-ke na 9J će ti razvaliti auto jer bi 'po pravilu' guma trebala biti 35 ili stretched 40-ka.
Prijateljski savjet; ako ćeš auto redovno voziti nemoj te felge stavljati, bar ne po našim cestama
Skrabo je napisao(la):ma sa gewindama nemas problema sto se toga tice ja mislim
mk2-rallye je napisao(la):pozdrav drustvo imal ko jedan emblem g60 viska da bi ga prodo musterija sam:lol:
imam kockasti samo mi se ne svidjainvisible je napisao(la):mk2-rallye je napisao(la):pozdrav drustvo imal ko jedan emblem g60 viska da bi ga prodo musterija sam:lol:
Imam ja duple i prednji i zadnji ali čuvam A tebi ne ide ovaj već kockasti, samo što su levati na vwheritage napisali da je ovo "rear", niđe veze:
http://www.vwheritage.com/vw_spares_Rear-G60-Badge-MK2-Golf-Rallye-RED-Black-191853675R_act_shop.product_pID_40017480_lang_EN_country_GB.htm