zlajaaa je napisao(la):2007 godine, mada mislim i prije da su i u nas bili dizelaši sa nitromNajupečatljiviji je bio Nurija sa crnom mk4, nekih 320KS kaže da je imao
![]()
mk2-rallye je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):2007 godine, mada mislim i prije da su i u nas bili dizelaši sa nitromNajupečatljiviji je bio Nurija sa crnom mk4, nekih 320KS kaže da je imao
![]()
jbg dal sam ja bio tolko alergican na disela pa nisam puno paznju obraco ali prvi put da vidim disela nitro i kad bi imo dvicu disela to bi bila prva stvar koju bih ugradio,a posto imam i bmw 525 disela cipovan na neki 170 ks u dilemi sam da ga stavim cisto onako iz zajebancije
zlajaaa je napisao(la):mk2-rallye je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):2007 godine, mada mislim i prije da su i u nas bili dizelaši sa nitromNajupečatljiviji je bio Nurija sa crnom mk4, nekih 320KS kaže da je imao
![]()
jbg dal sam ja bio tolko alergican na disela pa nisam puno paznju obraco ali prvi put da vidim disela nitro i kad bi imo dvicu disela to bi bila prva stvar koju bih ugradio,a posto imam i bmw 525 disela cipovan na neki 170 ks u dilemi sam da ga stavim cisto onako iz zajebancije
Sve zavisi koliko trpi taj motor, a ima raznih dizni koje daju određenu snagu
MALO KO CE IZDVOJIT VELIKU LOVU ZA OVE STVARCICE JBG.Chuza je napisao(la):Bolje nemoj sjeci,usreci nekog na forumu za tu konzolu kolega invisible je trazio takvu konzolu![]()
Odustao sam ja od nje, ne sviđa mi se ako ćeš iskrenoChuza je napisao(la):Bolje nemoj sjeci,usreci nekog na forumu za tu konzolu kolega invisible je trazio takvu konzolu![]()