Član
im-mijo-g2 je napisao(la):šta mislite kako bi meni ova maska stala na velike kristalne farove s križem a sve ostalo ovako??
ko kec na 10-ku :icon_smile:
im-mijo-g2 je napisao(la):šta mislite kako bi meni ova maska stala na velike kristalne farove s križem a sve ostalo ovako??
187 je napisao(la):im-mijo-g2 je napisao(la):šta mislite kako bi meni ova maska stala na velike kristalne farove s križem a sve ostalo ovako??
ko kec na 10-ku :icon_smile:
STREET-STORMS je napisao(la):Super si poceo , polako , mali savjet skini te okvirove od tablica i zaljepi tablice direktno sa ljepilom za sajbu....(bar je meni ljepse)
sinisha92 je napisao(la):Jel se smije pitati kolko ti je kesa uzeo za "ksenone"?:icon_question:
Nekidan sam kupio sebi nove farove,standardne golfove,pa bi bilo fino da to kompletiram xenon-ima.
p.s Predobra ti je maska,tesko je to nac'
Dejan 16v je napisao(la):Super legla, samo si je puno platio! :lol:
Skrabo je napisao(la):ekstra stvar
od sta je naslonajc i ja sebi trazim ali necu ove jeftine bezveze :icon_smile:
znam da moze od venta nekog
enesss je napisao(la):vazno da je dobro upasovano i da nije kina krom samo tako druze
soffa je napisao(la):dobro sjelo bas mi se svidja od kojeg si auta izvadio...i ovaj branik osvjezi malo sprejom spram maske mi izgleda blijedo...
Skrabo je napisao(la):Fini radovi drug,samo naprijed
Gdje ces staviti ele.podizace ako nemas votex konzolu,mislim prekidace kak oces staviti?