Amer13 je napisao(la):Ma samo vrati kako je bilo i to je to
boleM je napisao(la):Nisu ovi retrovizori za tvog golfa :icon_smile:
poslusaj mene a uradi kako oces :icon_smile::icon_smile:
imam ovakvog golfa,nemalim pa ista boja
uzmi samo ofarbaj retrovizore u boju auta,lajsnu iznad tablice isto u boju auta,skini okvire za tablicu
i fino mu stoje kristalni farovi i mali i veliki(naravno kineski :lol::lol
Skrabo je napisao(la):boleM je napisao(la):Nisu ovi retrovizori za tvog golfa :icon_smile:
poslusaj mene a uradi kako oces :icon_smile::icon_smile:
imam ovakvog golfa,nemalim pa ista boja
uzmi samo ofarbaj retrovizore u boju auta,lajsnu iznad tablice isto u boju auta,skini okvire za tablicu
i fino mu stoje kristalni farovi i mali i veliki(naravno kineski :lol::lol
Vijdeti cu,mozda i ofarbam retrovizore u boju auta ali neka sada ide prolejce i radovi laganini
stefan je napisao(la):samo vrati fabricke, a fino bi bilo da ofarbas lajsnu iznad tablice u boju auta i retrovizore, ja kad sam na bijelom ofarbao lajsnu dosta ljepse izgleda
dzinn16v je napisao(la):Nije vortex nego votex...
Poslusaj moj savjet i radi ono sto se tebi svidja,nemoj slusati forum...vjerujem da si te retrovizore kupio zato sto su se tebi svidjeli,a sad ces ih skinuti jer tako forum kaze?
Ne kuzim,jel sredjivas auto za svoj gust ili gust bh tuninga?
dzinn16v je napisao(la):To kazu zato sto sada svi furaju OEM i kome se svidja i kome ne....nekako imam dojam da je taj stil tuninga prihvatilo previse ljudi nekako na silu....i ja se recimo osobno vracam polako na taj OEM ali ako se meni osobno svidja neki detalj ja cu ga ostaviti na autu pa makar bio od stojadina,bez obzira sto se nikome ostalom ne svidja
Tko gleda retrovizore:lol:
Golf Mk1 Diesel je napisao(la):a jbg to je mana OEM-a ,a razlikuju se samo po felgama i boji