sandy_mo je napisao(la):Stavi bijele zmigavce u blatobranima da se uklapaju sa ovima u branicima naprijed, i bas bi mu dobro doslo ono na maglenke
Golf Mk1 Diesel je napisao(la):viđe ti mašinu jučer u Gradacu,pravo fina uživo ,jedino bih ja skino onaj BiH kromirani znak i stavio normalni,onaj mi je kičav puno ,samo puno ono 70 kunića 7 sati,u Makarskoj 30kn čitav dan
Golf Mk1 Diesel je napisao(la):uh druže potrefismo se u minutu,taman se vratio iz pećine ,nek bude sve kako si napiso i svaka čast na dosad uradženom
GreenDevil je napisao(la):fino si ga uradio, svidjaju mi se ta sjedista
soffa je napisao(la):ima na ebayu a i na piku sam gledo da se naruci moras izmjerit velicinu svojih klijesta i ona se samo zalijepi nekim dobrim lepilom,gdje si ti ove nabavio i koja je velicina uzeo bi i ja samo moras paziti radi felgi da kasnije ne trlja...
CoL3 je napisao(la):zanimljivo,da li ovo moze na svako auto,posto si platio:icon_biggrin:
Skrabo je napisao(la):soffa je napisao(la):ima na ebayu a i na piku sam gledo da se naruci moras izmjerit velicinu svojih klijesta i ona se samo zalijepi nekim dobrim lepilom,gdje si ti ove nabavio i koja je velicina uzeo bi i ja samo moras paziti radi felgi da kasnije ne trlja...
Evo izgleda ribati ce mi kad ih stavim :icon_rolleyes: :icon_rolleyes:
Spilati cu ih motofleksom i nekako probati upasovati za koji dan
A uzeo na piku polovne za 20KM
CoL3 je napisao(la):zanimljivo,da li ovo moze na svako auto,posto si platio:icon_biggrin:
a evo nezz meni malo riba :icon_rolleyes:
20KM druze polovne uzeo
sandy_mo je napisao(la):^ ovo sto je Dzinn napisao najmanje 16ka mora bit i to opet kod 16ke ovisi od ET-a, kolegi je na 16kama ovo strugalo i morali smo skidati