Nezz ja kazem sta sam cuo, nikad dosad nisam vozio sa tim, kod Coleta su ja mislim obicne zaruljeTaaky je napisao(la):to uopste nije tacno..cak je bolja svjetlost..jer imam ih i na kratkim i dugim..i oni koji nemaju lecu ..uopste se nevidi gdje baca jedan gdje drugi far..ravnomjerno..bolji je i po magli i kisi...a i cole ih ima ja msm.
sandy_mo je napisao(la):Nezz ja kazem sta sam cuo, nikad dosad nisam vozio sa tim, kod Coleta su ja mislim obicne zaruljeTaaky je napisao(la):to uopste nije tacno..cak je bolja svjetlost..jer imam ih i na kratkim i dugim..i oni koji nemaju lecu ..uopste se nevidi gdje baca jedan gdje drugi far..ravnomjerno..bolji je i po magli i kisi...a i cole ih ima ja msm.
:lol::lol: cole kralj si hehehe..znam da si bio uzeo ih pa si vraco nesto...uglavnom predobre su sad ih je sve vise i vise.jer bolje osvjetljuju i bjelje su..CoL3-99 je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):Nezz ja kazem sta sam cuo, nikad dosad nisam vozio sa tim, kod Coleta su ja mislim obicne zaruljeTaaky je napisao(la):to uopste nije tacno..cak je bolja svjetlost..jer imam ih i na kratkim i dugim..i oni koji nemaju lecu ..uopste se nevidi gdje baca jedan gdje drugi far..ravnomjerno..bolji je i po magli i kisi...a i cole ih ima ja msm.
cole stavio,kratka radi,duga jedna samo radi,druga se ugasi i cole vratio obicne:lol:
sve u svemu golf fino napreduje,fine stopke
enesss je napisao(la):super su sjele stopke....na tvoju boju pun pogodak a ne kostaju puno
samo tako dalje