bakee je napisao(la):e ovako interesuje me da li je moguce voziti sa potvrdom koja se dobije od cipsa da sam uplatio i predao za vozacku dozvolu.Instruktor mi kaze da mogu u kantonu sarajevo..
c0d14c je napisao(la):bakee je napisao(la):e ovako interesuje me da li je moguce voziti sa potvrdom koja se dobije od cipsa da sam uplatio i predao za vozacku dozvolu.Instruktor mi kaze da mogu u kantonu sarajevo..
Mozes vozit regularno al nalijepi bilo kakvo P sve ti zavisi od drota koji te i ako te zaustavi hocel rec vozi il te peglat ugl nmz nista skuplje od 30 40 km ak naletis na kakvog seljaka
almir_gr je napisao(la):Sa potvrdom se smijes kretati samo po Opstini u kojoj zivis bez problema, ne smije ti kaznu za to napisati, jedino ako odes u drugi grad, onda cinis prekrsaj!
almir_gr je napisao(la):Opstina (centar grada i okolica koja mu pripada), to je to sto sam napisao gore isto!
sub3r je napisao(la):po zakonu ne smijes nikako voziti, to nije validni dokument... al ako vozis normalno, nece te niko ni zaustaviti, a ako te zaustave, onda zavisi od policajca... moze te peglati a moze te i pustiti... znaci,tako na svoju odgovornost vozis
sub3r je napisao(la):kad budes prolazio pored policije, blicni im par puta da te zaustave... pa im onda ispricaj pricu iz cipsa
i ja sam bio u istoj situaciji prije par mjeseci...