Volvo V40 Turbo

Volvo V40 Turbo

BHT Ovisnik
to je problem,unutrasnjo blatobran zguzvan,a prsa nisu na sarafe nego je zavareno,tako da ce mi Davor iz Orlaca to ispilati i prebaciti, pa cemo za farbanje vidjeti kako cemo,za sada samo da vozi,mozda nesto bezze bacim laka po crnim dijelovima, a ako ista izganjam love ide komplet antracit siva:cool:
 
Član
steta pa si razbio ali eto opet si se snasao za stranca.. a ista situacija kao kod mene sto je bila.. i u mene je bravo bio siv i na njegovim tablama sam iz sarajeva dovukao CRNU MAREU :D:D:D isti slucaj isto sve.. samo sto si ti punooo dalje isao ali bogami znam kakav je osjecaj kad samo vidis na cesti policijsko auto a nedo bog da te zaustaviiii :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted::D:D:D:D
 
Administrator
:lol::lol:

Vidio se ja sa Markom u Tz i pitam ga kako ceš dovući auto do Mostara, imaš li kakve tablice, kaže imam svoje. Reko svaka čast, čelična muda ima :lol::lol::lol:
 
Član
Dok ne sredis auto, evo ti nesto da ne zaboravis vozit :D

http://www.extracafe.rs/load/igrice/volvo_the_game/43-1-0-13184
 
BHT Ovisnik
nemogu sjedala nikako biti bolja nego u sivom kada je u sivom full koža bez packe,samo vozacev na naslonu ima sitnicu koja kosta 20km da se promjeni:cool:
a ova igrica mi se skine do pola i nece ***** je:icon_twisted:
sto se tice bimera,nije moj tako da ne valja:D salim se,dobar je,al totalna razlika od volva,a usput kako je od staraca odmah mi se nemili vozit,jer ne volim nista sto nije moje:icon_biggrin:
 
BHT Ovisnik
sad je razbijen,ne ide nikako:D
meni su se uvijek sviđali od starihmodela zbog sigurnosti i nekim luksuzom kao mercedes,vode se klasikom,al opet ima ono nesto,udobnost da ne pricam,imam i BMW-a u kuci,sve je to udobno,mocno nema sta,al kada se vozim dalje volvo je volvo:cool: a da ide,bome i ide, karavan koji se olako nosi sa limuzinama sestacima,coupeima i sl. kvazi sportskim autima:icon_biggrin:
 
Top