Član
Drug sve sto ti nije razbijeno nemas razloga da se nerviras, neko ti je sad udario sutra ce te opalit kamencic koji je pao iz nekog kamiona koga ces onda zvat, doce mozda zandari kad vide da ti je farba oguljena okrenut ce se i otic. Jbg takvo nam je stanje i takva nam je svjest da je to normalno, ja se nzm bocno parkirat da ga jebes i ne pokusavam se parkirat tako ako ima mjesta stanem ako nema idem dje ima jbg polago na malom autu ovo velko plus prednji kraj ko ***** pola metra ispred tocka ogrebat nekog sad pa sad. Sto se tice zadnjeg djela, stavi kuku garant ti se niko nece priblizavat, dobro je i zbog parkinga i zbog voznje nece se kreteni lijepit za gepek, prednji kraj stavi tablicu ako udari po sirini odbice tablicu tebi osta citav branik, ako udari na cosak jbg sta ces nemas srece...
Parkinge prave uske ko *****, a raja se na crtu parkira jb majku nea mi nista mrze kad dodjem nedje znam da mogu uci i levat ga ostavi poprecno il ga parkira po crti, sve i da udjem ne mogu izac iz auta. Gledam po EU vecina parkinga ako su siroki linije su povucene pod pravim uglom, ako su uzi izvucene su pod uglom i kruzni je sistem kretanja na jednu stranu udjes na drugu izadjes, samo u nas pola parkinga prave linije pola ugao a dvosmjeran saobracaj da prodjes moras u cent gledat koda vozis grajfera...
Parkinge prave uske ko *****, a raja se na crtu parkira jb majku nea mi nista mrze kad dodjem nedje znam da mogu uci i levat ga ostavi poprecno il ga parkira po crti, sve i da udjem ne mogu izac iz auta. Gledam po EU vecina parkinga ako su siroki linije su povucene pod pravim uglom, ako su uzi izvucene su pod uglom i kruzni je sistem kretanja na jednu stranu udjes na drugu izadjes, samo u nas pola parkinga prave linije pola ugao a dvosmjeran saobracaj da prodjes moras u cent gledat koda vozis grajfera...