Član
Evo opet me udarise na parkingu u ulici samo sto sam ovaj put zatekao auto koje me udarilo . Znaci zovnuo sam policiju uradili su uvidzaj , slikali i rekli da ce covjeka naci preko tablica da ga zovu na razgovor da vide da li ce potvrditi da je to uradio. Posto ja mislim da je to dosta suplje price ja sam zakacio i papiric na auto da me nazove kad vidi da me udario pa da mu objasnim . Sad me zanima da li je neko radio nesto slicno , da li da se nadam od policije ili da se pokusam dogovoriti sa covjekom ako bude voljan , takodje me zanima da li ga necim mogu prepasti da lakse pristane
Evo sad dok kucam tekst levat me udara u zadnju karambolku i to prvi komsija , ja masem s prozora izletim on ode , sad ga stari njegov zove na telefon vristi na njeg al evo on se ne pojavljuje , majke mi ja vise ne znam sta da radim jedino da upucam nekog da bude skola drugima
Evo sad dok kucam tekst levat me udara u zadnju karambolku i to prvi komsija , ja masem s prozora izletim on ode , sad ga stari njegov zove na telefon vristi na njeg al evo on se ne pojavljuje , majke mi ja vise ne znam sta da radim jedino da upucam nekog da bude skola drugima