Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
druze,svaka cast na do it yourself taktici...nema nista ljepse nego sklopiti auto svojim rukama...j*at ono kad dodje lola i roljne 10000maraka na stol i kaze daj mi ovo ovako i ono onako i dovezi mi kola pred kafic kad zavrsisi da me raja vidi kad mi dajes kluceve.....:smajli29:
bolje se auto voli kad se svojom rukom mazi... :icon_smile:
zmayichu ako ima vrednijeg i inovativnijeg covjeka na forumu od tebe, evo glave, svaki put kad prodjem komsilukom vidim non stop nesto skidas postavljas na autu, svaka ti cast i nastavi dalje!!
hvala hvala...svima...
sto se farbanja tice, imam nekih 100 lokacija al najvjerovatnije ide na farbanje kod amela na tranzit, preko vikenda je to gotovo...onda fele na farbanje i to je to...
dosle dectane diode za satove u caraudiu tacno na vrijeme, osvjetljenje interijera kompletirano:
bio sam vrijedan pa sam odradio i chepove za felge, Foose design naravno
mozda si me poresno shvatio, ovo je lumina izvedba branika koji je veoma slican opc2 braniku...al kome da objasnjavam kad 90% ljudi nije cula za lumu, a kamoli za opc2 astru g...
meni se svidja ova verzija jer je koliko smo mi mjerili bar 5cm dublja
zz
da da da...ovo je bilo amatersko kopiranje branika al et sve se dobro zavrsi na kraju...za vikend ide lakiranje, ako lakirer napravi dobru pripremu, bice to fabrika
hvala...pozzz