Tracmax F107

Tracmax F107

Član
Ja znam da imaju ljetne,zimske i kramponke ili za led,a te za sve sezone, ne znam,da imaju,a i svaki mi je vulkanizer rekao da ih nema nego narod misli zbog te famozne oznake M+S,e sad ako imaju ja nit sam ih vidio nit mi je neko rekao da ih ima osim tigra naravno

Član
Nema zato sto nasi vulkanizeri nisu dobacili dalje od save s3
Proguglaj, nisu nesto posebno al ko malo vozi i jos ne žuri, mogu proci

Član
Imaju all season gume . cak na piku imate to u filteru.

To je kompromis izmedju ljetne i zimske.

Sto znaci da nit je dobra za zime, nit je dobra za ljeta :)

Član
65000 je taman 3 godine,e dobro kod nas je zato 6 godina,a vecini moze biti i 65000 =10 godina,to je individualno od vozaca do vozaca

Sta prije dodje.. to je u uslovima normalne voznje. Nije kod nas 6 godina nego proizvodjaci tako navode za gume.
Ako ih sprzis za mjesec logicno da su za mijenjat... 3 godine je previse kratak interval zamjene pogotovo za BiH gdje vecina ne prelazi vise od 15k godisnje.

Član
Sta prije dodje.. to je u uslovima normalne voznje. Nije kod nas 6 godina nego proizvodjaci tako navode za gume.
Ako ih sprzis za mjesec logicno da su za mijenjat... 3 godine je previse kratak interval zamjene pogotovo za BiH gdje vecina ne prelazi vise od 15k godisnje.
Ma nisam mislio kod nas 6 godina bukvalno,nego vecina i da je guma stara 10 godina,oni ce reci dobra sara,nova guma,a god.proizv.nebitno

Član
To si upravu,a i ja sam trenutno na s3,moracu vidjeti i o tim gumama za sve sezone
Nevalja to bolan.

A sava s3 je po meni OK. Imam ih na astri.

Jos nesto. Auta sa prednjom vucom, narocito ova novija sa ESP, ako se normalno voze, ne trebaju premium-fency gume.

Drugo su BMWovi, mecke itd.. Po gotovo starije

Imao sam 190ku , pa jarane da imas spike gume, nosi u krivinama.

Član
Odosmo mi ljudi daleko od teme

TRACMAX f107 ima li ko iskustva?
I ja imam u planu za sezonu uzimati kakve 17-ske. Kod svog vulkanizera pitao sam za takve gume, izmedju ostalih u toj cijeni nisu lose stim sto mi ne daje nikakvu garanciju na njih jer je ni on ne dobije. Pa ti vidi kakva je :) mislim da cu uzeti hankook malo je skuplja ali iz iskustva dobra guma.