Tracmax F107

Tracmax F107

Član
I ja sam na mercedesu jednom prioikom kupio nove barum bravuris. Bile su ok 3-4 godine. Kazem normalne oprezne voznje, bez divljanja dobro posluze i one jeftinije gume. A ko vozi cesto autoput, i ima tesku nogu, bez obzira na vremenske uslove i zbog sebe bi zelio da ima sto bolje gume.

Ja se uvijek vise plasim drugih vozaca i auta nego sebe. Za sebe znam dokle mogu, i gdje su mi granice. Dok za drugim volanom ne znam kolika budala sjedi...

Član
Danas namontirane gume. Utisci nakon kraceg tesiranja:

#Buka ravna nuli sto me bas (pozitivno) iznenadilo, naspram zimskim 16kama tigar i nokian sto su bile na volvu

#puno manje tegova trebalo u odnosu na pirellijeve gume sto bile na ovim felgama

#izgledaju mocno, puno bolje od svake save, sportive itd... Tigar i ostale jeftine da ne spominjem

Posto je (napokon) suho/fino vrijeme nisam mogo ih testirati na mokrom.

Zasad za svaku pohvalu, i sam vulkanizer kaze da su jako kvalitetne.

Član
Danas vec kisa, i malo sam testirao i to. Super se ponasaju. ESP nisam uspio izazvati da se upali. Naravno nisam radio neke vratolomne manevre. Voznja oko 80kmh, kocenje, krivine. I evo me jos mogu pisati

Član
I ja sam uzo dvije 18 -ke i mogu reci da su sad za sad odlicne....za te pare sam i vishe nego zadovoljan...