S2 definitivno. Imao sam Galaxy S-a, sada koristim HTC DHD-a i prodajem ga za koji dan te uzimam S2.
A sada malo "On topic". S 2 je bolji iz po meni dosta razloga. Idemo po redu. S2 ima ekran velicine 4.3", dok S ima ekran velicine 4". S2 ima vise rama, jaci i visejezgreni procesor, jaci GPU, iako se to i ne osjeti pri svakodnevnoj upotrebi ali osjeti se npr. kod gledanja HD sadrzaja itd. Idemo dalje, kamera, odnos je nebo-zemlja doslovno. To je ujedno i razlog zbog kojeg ga i uzimam. S2 ima kameru od 8mp sa LED blicem dok S ima 5mp bez blica. To mu je osnovna i po meni najveca mana. S2 moze snimati u FullHD-u(1080p) dok S snima u 720p. S2 se moze nadograditi na novu verziju Androida tzv. Ice Cream Sandwich (v4.0), dok S moze na tzv. Gingerbread-a(v2.3).
Mislim da sam nabrojao dovoljno razloga za kupnju S2
Moje osobno misljenje o S2 jeste da je to najbolji mobilni telefon sadasnjice. Note mi ne dolazi u obzir jer je bas prevelik, skoro kao tablet. S2 jeste malo povelik, ali u granicama. Lijepo je oblikovan, elegantan, jako tanak. Hardverski odlicno potkovan, kvaliteta zagarantirana.
Toliko od mene